Hírlevél
Termék részletek


A lány a vonaton Hawkins, Paula XXI. Század Kiadó Kft.

-10%
A lány a vonaton Hawkins, Paula XXI. Század Kiadó Kft.
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2015.07.28   A készlet erejéig!
Ritkaság, hogy egy könyv vezesse több országban egyszerre, szinte az összes fontos sikerlistát. A New York Timesét és a BarnesandNoble-ét, például. Az végképp szokatlan, hogy ezt egy debütáló író tegye.

2015 elején Paula Hawkins regénye berobbant az angolszász piacokra. Ahogy Stephen King fogalmazott, ebben a történetben csak fokozódik és fokozódik a feszültség. Nem véletlenül hasonlítják Hitchkockhoz és Agatha Crhristie-hez az írót, a Gone girlhez a történetet.

Rachel ingázó, minden reggel felszáll ugyanarra a vonatra. Tudja, hogy minden alkalommal várakozni szoktak ugyanannál a fénysorompónál, ahonnan egy sor hátsó udvarra nyílik rálátás. Már-már kezdi úgy érezni, hogy ismeri az egyik ház lakóit. "Jess és Jason", így nevezi őket. A pár élete tökéletesnek tűnik, és Rachel sóvárogva gondol a boldogságukra.
És aztán lát valami megdöbbentőt. Csak egyetlen pillanatig, ahogy a vonat tovahalad, de ennyi elég. A pillanat mindent megváltoztat. Rachel immár részese az életüknek, melyet eddig csak messziről szemlélt.
Meglátják; sokkal több ő, mint egy lány a vonaton…Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9786155373626
ISBN : 6155373626
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : ragasztott kötött
Méret [mm] : 0 x 0 x 0
Tömeg [g] : 350
Webáruház készítés