Hírlevél
Termék részletek


Magister M Aki meghalt, mielőtt megszületett Pierrot; Gábor Endre Alexandra Kiadó

-10%
Magister M Aki meghalt, mielőtt megszületett Pierrot; Gábor Endre Alexandra Kiadó
3 699 Ft
Akció: 3 329 Ft
Kezdete: 2013.12.06   A készlet erejéig!
Elrejtett kincs Sopianae városában...
Egy díszes karperec Janus Pannonius hagyatékából...
Egy eltűnt corvina...
Jonathan Hunt Pécsett nyomoz...

Egy visegrádi ásatáson a Mátyás korabeli várfal kis cellájában harmincöt év körüli férfi földi maradványait tárják fel a régészek. Ez önmagában nem számítana szenzációnak, azonban a felirat, amelyet a fogoly vélhetően a kínhalála előtti órákban börtöne falába kapart, igencsak meghökkenti a kutatókat: Magister M 1872 Pécs - 1488 Visegrád.
Hogyan születhetett valaki négyszáz évvel a halála után? Tévedés történt, netán zseniális lelethamisítás áll a háttérben? A rejtély megoldása most is Jonathan Huntra vár. A New York Times Magyarországon élő újságírója ezúttal Pécsre utazik, ahol rég elfeledett, római kori kincsről szóló legendára bukkan, amely már Janus Pannonius képzeletét is megmozgatta.
Ám az értékes lelet ígéretére furcsán reagálnak új ismerősei. Valaki hazudik vagy másnak mutatja magát. De ki? A kissé rámenős, ám gáláns múzeumigazgató? A dúsgazdag osztrák műkincsgyűjtő? A csinos, de bizalmatlan pesti régésznő? Netán a fiú a nevelőintézetből, aki azt állítja, őriz egy darabot Ábray professzor időgépéből?

A Magister M fantasztikus történelmi kalandregény, amelyben életre kel Janus Pannoniuson kívül Galeotto Marzio és Hunyadi Mátyás is.
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789633571620
  ISBN : 9633571620
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
  Oldalszám : 536
  Méret [mm] : 150 x 208 x 37
  Tömeg [g] : 600
Webáruház készítés