Hírlevél
Termék részletek


A mesterkémek Kémek háborúja 7. könyv Griffin, W. E. B. Gold Book

-10%
 A mesterkémek Kémek háborúja 7. könyv Griffin, W. E. B. Gold Book
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2015.07.29   A készlet erejéig!
1943 nyara. A Szövetségesek két legfontosabb tervét veszély fenyegeti - az Overlord hadműveletet, a franciaországi partraszállást és a Manhattan-projektet, a versenyfutást az atombomba elkészítéséért. A dühös Roosevelt elnök Vad Bill Donovanhez, az OSS kémfőnökéhez fordul - Donovan pedig Dick Canidyhez és az ellenséges vonalak mögött tevékenykedő csoportjaihoz. Ezt a munkát mintha kifejezetten nekik találták volna ki.
Az elkövetkező hetekben sok fronton kell a tengelyhatalmak ellen harcolniuk, hogy megtalálják és szabotálják a németek új "légi torpedó" rakétáit, melyekről azt beszélik, hogy halálos ideggázzal vannak felszerelve és London a célpontjuk. Emellett meg kell menteniük egy eltűnt OSS-csoportot, amely létfontosságú titkok birtokában van; illetve irányítaniuk kell a német hírszerzés ügynökeit és azokat a tábornokokat, akik eléggé megorroltak Hitlerre ahhoz, hogy talán megpróbáljanak végezni vele.
És ha mindez még nem lenne elég, a belső ellenséggel is fel kell venniük a harcot: a szovjetek beépített ügynökök segítségével próbálják megszerezni a Manhattan-projekt titkait, márpedig ha ők építik meg először az atombombájukat... ki tudja, hova vezetne az?

A mesterkémek egyszerűen remek könyv. Rengeteg akciót, érdekes karaktereket és a katonák lelkének és szívének mély megértését vonultatja fel.
 • Eredeti cím : Men at War - Book VII: The Spymasters
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789634262381
  ISBN : 9634262381
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
  Oldalszám : 376
  Méret [mm] : 152 x 215 x 35
  Tömeg [g] : 620
Webáruház készítés