Hírlevél
Termék részletek


Futballforradalmak A foci története és taktikai fejlődése - Az angliai kezdetektől a 2014-es brazíliai vb-ig Wilson, Jonathan Akadémiai Kiadó Kanári könyvek

-10%
Futballforradalmak A foci története és taktikai fejlődése - Az angliai kezdetektől a 2014-es brazíliai vb-ig Wilson, Jonathan Akadémiai Kiadó Kanári könyvek
4 800 Ft
Akció: 4 320 Ft
Kezdete: 2014.06.04   A készlet erejéig!
Jonathan Wilson könyve - amely az Év sportkönyve volt Angliában - egy csapásra nagyon sokak gondolkodását változtatta meg a futballról. Izgalmas formában követi nyomon a játékot formáló nagy egyéniségek, játékosok, edzők, gondolkodók érdekfeszítően tálalt életén keresztül a futball és ezen belül is a futballtaktikák történetét a kezdeti időszaktól egészen a mai napig.
A könyv egyszerre a foci olvasmányos enciklopédiája és kultúrtörténete, ugyanakkor remek nosztalgiakalauz is, nagyon sok, ma is sokak emlékeiben élő, legendás összecsapás elevenedik meg a könyv lapjain.
Megtudhatjuk, hogyan jelent meg a futballban az egyes országok kultúrája, gondolkodása, milyen mozgatórugói és állomásai voltak annak a taktikai fejlődésnek, amely elvezetett korunk pörgős, dinamikus és izgalmas futballjához, a mai Barca, Bayern, Manchester United, valamint az egymás után vb-t és két eb-t nyert spanyol válogatott csodálatos játékához. A világfutball összefüggéseinek bemutatása mellett külön fejezetet kapott az úgynevezett "Duna menti stílus" is, amiből megérthetjük, hogy a londoni 6-3 miért is érdemelte ki az "Évszázad mérkőzése" elnevezést. A könyv remek alapozás és kalauz a 2014-es futball világbajnoksághoz.
Olvasd a játékot, hogy láss a pályán!
 • Eredeti cím : Inverting the Pyramid. A History of Football Tactics
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789630594769
  ISBN : 9630594769
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
  Oldalszám : 608
  Méret [mm] : 168 x 241 x 37
  Tömeg [g] : 1 040
Webáruház készítés