Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Guinness World Records 2021 Craig Glenday (Szerk.) Gabo Kiadó, 2020

Guinness World Records 2021 Craig Glenday (Szerk.) Gabo Kiadó, 2020
7 999 Ft
256 oldal・kemény kötés
 • A Guinness Rekordok könyve teljesen átdolgozott és frissített 2021-es kiadása, a legújabb hihetetlen rekordokkal.
  · Kelj át a Naprendszeren, s figyeld meg, hogyan kelnek életre a bolygók
  · Találkozz bolygónk legcukibb, legbizarrabb, legveszélyesebb és legegzotikusabb teremtményeivel
  · Ismerd meg a világ legmagasabb, legalacsonyabb, legszőrösebb és legnehezebb embereit
  · Csodáld meg az e-sportok világának legjobb eredményeit és legjobb játékosait
  · Tudj meg mindent a világ legsikeresebb és legtöbbet foglalkoztatott színészeiről, zenészeiről, tévés sztárjairól és influenszereiről

  Idén egy teljes fejezetet szentelünk a felfedezések történetének, kezdve az első Föld körüli utazással, valamint a felfedezések történetének bemutatásával. Sikerkönyvünkben ezernyi lenyűgöző adat található a legkülönbözőbb témákban, melyek segítségével utazást tehetünk fantasztikus világegyetemünkben. Tanácsadóink és szakértőink egyre bővülő tábora dolgozott azon, hogy minél jobban megismertessék velünk a minket körülvevő világot. Csatlakozz hát te is hozzánk ezen a 12 rekordokkal teli fejezeten keresztül ívelő látványos utazáson:

  Készítettünk egy válogatás az elmúlt 12 hónapban elfogadott új rekordok legjobbjaiból is. De ne csak olvass róluk: próbálkozz meg te is valamilyen mutatvánnyal, amivel úgy gondolod, esélyed lehet bekerülni a rekordok könyvébe. Ha szeretnél a szerencsés kevesek közé kerülni, lapozd fel Az óra ellen c. fejezetet, s lehet, hogy már a jövő évi kiadványunkban ott találod a neved!

  Inspiráció gyanánt olvasd el írásainkat a Guinness World Records Hírességek csarnokának legújabb tagjairól, köztük az igazi Nemo kapitányról, aki megjárta minden óceán legmélyebb pontját, a bátor emberi jogi aktivistáról, aki életét kockára téve igyekszik jobbá tenni a világot, vagy a milliárdos tiniről, aki egy vagyont keresett a Fortnite játékkal.
Webáruház készítés