Hírlevél
Termék részletek


Vértestvérek Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben Scarrow, Simon Gold Book

-10%
Vértestvérek Egy vakmerő római kalandjai a hadseregben Scarrow, Simon Gold Book
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2016.01.15   A készlet erejéig!
Kr. u. 52, Róma. Egy férfi a haláltól rettegve láncra verve fekszik egy sötét, nyirkos kamrában. A titok, aminek birtokában van, ezrek életét sodorhatja veszélybe a birodalom legtávolabbi szélén. Vajon képes lesz kibírni a rá váró könyörtelen kínzást?

Britannia. A római csapatok arra készülnek, hogy szemtől szemben csapjanak össze törzsi ellenfeleikkel, akiknek szüntelen rajtaütései az utánpótlás, az emberi életek és a morál terén egyaránt nagy árat követeltek. Cato praefectus és Macro centurio, a legiók legjobb katonái, akik mindig az események sűrűjében vannak, a saját biztonságukkal a legkevésbé sem törődve vezetik embereiket a küzdelembe. A váratlan végkifejlet azonban felbőszíti a parancsnokukat, egyúttal arra enged következtetni, hogy árulás történt. Eközben Róma szövetségesei elkeseredetten próbálják megzabolázni rebellis honfitársaikat, akik lázadásra készülnek.

Ha valóban kém van a hadsereg soraiban, a barbárok lakta, ám stratégiailag fontos sziget meghódítása könnyen elakadhat. Macrónak és Catónak mindenképpen fel kell számolni a fenyegetést. De vajon képesek lesznek időben megtenni?Eredeti cím : Brothers in Blood
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789634263548
ISBN : 9634263548
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 368
Méret [mm] : 142 x 208 x 0
Tömeg [g] : 400
Webáruház készítés