Hírlevél
Termék részletek


Neteránok - Idősebbek is elkezdhetik Mayer István Panem Könyvkiadó, 2009

Neteránok - Idősebbek is elkezdhetik Mayer István Panem Könyvkiadó, 2009
2 490 Ft
Ez a könyv azoknak szól, akik már túl vannak az első akadályokon, és sorozatunk előző kötete, a Fel a netre, öregem! segítségével elsajátították a legalapvetőbb ismereteket a számítógép használatáról, sőt az internetre is tudnak csatlakozni - de ott már bizonytalanok és nem tudnak mit kezdeni a számtalan lehetőséggel.
Pedig az internet világa csodálatos! Benne szörfözve egy időre elfelejthetjük berozsdásodott ízületeinket, nem kell a vérnyomással vagy a ritmuszavarral foglalkozni. Sőt! Egyre újabb területeket fedezhetünk fel, fiatalos lendülettel vághatunk bele az újabb kalandokba.
E könyv útmutatásai alapján többek között megtanuljuk, hogyan kutassuk fel az interneten a bennünket érdeklő témákat anélkül, hogy eltévednénk benne, vagy hogyan tarthatjuk a kapcsolatot az interneten családtagjainkkal és - az ott megismert vagy régi - barátainkkal. Ezen kívül megismerkedünk olyan lehetőségekkel is, amelyek segítségével megszabadulunk az oly sok bosszúságot okozó sorban állástól, karosszékből intézhetjük hivatali és pénzügyeinket, néhány kattintással rendelhetünk színházjegyet, megtervezhetjük nyaralásunkat, de akár főzni is tanulhatunk.
Arra törekedtünk, hogy részletes útmutatók helyett inkább az érdeklődést keltsük fel, így konkrét példákon keresztül mutatjuk be, miképpen lehet a legegyszerűbben internetezni, hogy ez az egész nem ördöngösség, és nem csak unokáink privilégiuma. Reméljük, hogy a kedves Olvasó e könyv segítségével még feljebb fog lépni az információs társadalomba vezető lépcsőn, sőt abban is bízunk, hogy egy kicsit megkönnyíti, megszépíti az idős korúak nem mindig felhőtlen életét.
  • Idősebbek is elkezdhetik sorozat
    264 oldal
    ISBN: 9789635455188
Webáruház készítés