Hírlevél
Termék részletek


Vacsora a vámpírral A Sötét hősnő első kötete Gibbs, Abigail Gabo Könyvkiadó

-10%
Vacsora a vámpírral A Sötét hősnő első kötete Gibbs, Abigail Gabo Könyvkiadó
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2013.08.01   A készlet erejéig!
Az idei év legérzékibb olvasmánya...
Egyetlen pillanat örökre megváltoztathat egy életet...

Egy véletlen találkozás a sötét utcán olyan világba sodorja Violet Lee-t, amelyről még csak nem is álmodott soha - egy időtlen, kifinomultan elegáns és mérhetetlenül gazdag világba, ahol szépséges paloták állnak, melyekben fényűző mulatságokat rendeznek, s ahol egy baráti társaság kizárólag az élvezeteknek hódol. Egy olyan helyre, ahonnan nincs menekvés, bármily elszántan próbálkozik is vele Violet.
Ám e világ minden kincse sem leplezheti a csillogó felszín alatt megbúvó sötétséget, amelyet a karizmatikus és életveszélyes Kaspar Varn testesít meg. Violet és Kaspar megadják magukat egy olyan szenvedélynek, amely egymástól távol eső világaik felett ível át - csakhogy ennek a szenvedélynek megvan a maga ára...

Abigail Gibbs Devon legsötétebb, legeldugottabb vidékén született és ott is nőtt fel. Jelenleg alapképzéses irodalomtanulmányait végzi Oxfordban - hivatásos diáknak tartja magát, akire még vár a nagybetűs élet. A világon a legjobban a vértől irtózik, és lelkes szószólója a vegetarianizmusnak - mindez logikusan vezetett első regénye, a "Vacsora a vámpírral" megszületéséhez. Tizenöt évesen kezdett írni Canse12 néven, s ettől fogva folytatásokban töltötte fel szövegeit a világhálóra. Háromévnyi internetes dicsőség után úgy döntött, eljött az ideje annak, hogy a világ fennmaradó részét is meghódítsa. Idejét tanulmányai, a történetszövés, valamint családja között osztja meg, és kávéra van szüksége ahhoz, hogy valahogy túl is élje mindhármat.
 • Eredeti cím : The Dark Heroine: Dinner With a Vampire
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789636896607
  ISBN : 9636896607
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 552
  Méret [mm] : 132 x 198 x 29
  Tömeg [g] : 470
Webáruház készítés