Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Uzsoracivilizáció I. kötet A kamatkapitalizmus új világrendje Drábik János Gold Book

-10%
Uzsoracivilizáció I. kötet A kamatkapitalizmus új világrendje Drábik János Gold Book
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2015.06.18   A készlet erejéig!
A világ lakóinak a fejlett ipari országaiban élő 20%-a fogyasztja el a világ erőforrásainak a 86%-át, míg a világ többi lakójának jut az erőforrások 14%-a. Ez az aránytalanság még növekszik is a kamatautomatizmus miatt. Világunk tehát krízishelyzetben van, küszöbön áll a pénzrendszer összeomlása, és új status quo kialakulása. Az új helyzetre fel kell készülnünk. Az együtt gondolkodást kívánja elősegíteni ez a könyv.
A világ szupergazdag pénzdinasztiái által létrehozott, és több száz éves múltra visszatekintő HÁLÓZAT olyan sok rejtett szállal, sűrűn egybekapcsolódó hierarchia, amely a háttérből irányítja az időközben globálissá növekedett pénzhatalom széles körű intézményrendszerét. A pénzvagyon-tulajdonosoknak ez a magánkézben lévő világrendszere napjainkban már uralja a fejlett ipari államok politikai rendszerét, és csekély kivételtől eltekintve a világgazdaság egészét. A pénzügyi ellenőrzésnek ezt a globális rendszerét a HÁLÓZAT vezetői hierarchiája, elsősorban rejtett kapcsolathálója, az illuminátus szabadkőművesség, valamint az általa létrehozott központi bankok segítségével irányítja.
A HÁLÓZAT felső és ismeretlenségbe burkolódzó vezetői a demokratikus államok ellenőrzése alatt nem álló központi bankok segítségével, feudális módon kontrollálják az egyes államok gazdaságát és politikai rendszerét, összhangban azokkal a titkos megállapodásokkal, amelyeket a rendszeresen tartott nemzetközi magántalálkozókon és konferenciákon fogadnak el.
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789634262442
  ISBN : 9634262442
  Megjelenés : 2012.
  Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
  Oldalszám : 480
  Méret [mm] : 152 x 215 x 36
  Tömeg [g] : 580
Webáruház készítés