Hírlevél
Termék részletek


Az Útvesztő Az Útvesztő-trilógia első kötete Dashner, James Cartaphilus Könyvkiadó Carta Light

-10%
Az Útvesztő Az Útvesztő-trilógia első kötete Dashner, James Cartaphilus Könyvkiadó Carta Light
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2014.09.10   A készlet erejéig!
Thomas egy hideg, sötét liftben tér magához, és az egyetlen, amire emlékszik, az a keresztneve. Minden más eltűnt az emlékezetéből. Amikor a lift ajtaja kinyílik, Thomas a Tisztáson találja magát egy csapat srác között. A Tisztáson élő fiúk mindennap Futárokat küldenek a lakóhelyüket körbeölelő Útvesztőbe, melyet nehéz kiismerni, mivel a falai minden éjjelente elmozdulnak. Thomas, az utolsóként érkező újonc számára egyre inkább nyilvánvalóvá válik, hogy az Útvesztő valójában egy megfejtésre váró kód. Úgy dönt tehát, hogy ő is Futár lesz. Annak viszont, hogy a megfejtés közelébe kerüljön, nagy ára van: például olyan lényekkel is találkoznia kell, melyek elől mindenki más menekül.

Aztán egyszer csak minden megváltozik, amikor megérkezik a Tisztásra az egyetlen lány, Teresa, aki nemcsak Thomasra lesz nagy hatással, hanem az egész csapat sorsára is...
James Dashner, a világszerte szenzációs sikerű Útvesztő-sorozat szerzője az egyik legnépszerűbb amerikai ifjúsági író. A trilógiának szánt sorozat köteteinek száma utóbb négyre nőtt, ahogy a Sziklás-hegységben élő szerző gyermekeinek száma is. Az Útvesztő és folytatása, a Tűzpróba írója amúgy nem nagy barátja a számoknak, pedig eredetileg könyvelőként dolgozott. Most viszont rendkívül hálás azért, hogy történetek írásából élhet, és úgy tartja, nála nagyobb mázlista kevés van a világon.
 • Eredeti cím : The Maze Runner
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632663630
  ISBN : 9632663630
  ISSN : 2062-2996
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 368
  Méret [mm] : 124 x 200 x 30
  Tömeg [g] : 400
Webáruház készítés