Hírlevél
Termék részletek


Hajrá, magyarok! Az Orbán Viktor-sztori egy lengyel újságíró szemével Janke, Igor Rézbong Kiadó

-10%
Hajrá, magyarok! Az Orbán Viktor-sztori egy lengyel újságíró szemével Janke, Igor Rézbong Kiadó
2 900 Ft
Akció: 2 610 Ft
Kezdete: 2015.07.28   A készlet erejéig!

"A lengyel konzervatív újságíró és blogger, Igor Janke munkája alaposabb, tárgyilagosabb, informatívabb és jobb könyv minden, eddig idehaza megjelent Orbán Viktor-életrajznál. (...) A szerzőt nem kötik gúzsba személyes érdekek, belpolitikai és közéleti összefonódások. Szubjektív, saját élményeken és következtetéseken alapuló, egyben korrekt könyvet akart írni, közölve és megvizsgálva az alanyára nézve nem túl hízelgő információkat is. Mint mondja, nem rajongója Orbán Viktornak, és a könyvből kitűnik, hogy a magyarországi zsigeri előítéleteknek sem rabja. Nem befolyásolja őt sem a hívők üres rajongása, sem az Orbán-fóbiások vak gyűlölete.
(...) Igazolva érezhetik a véleményüket azok is, akik a magyar miniszterelnökben a hatalmi technikák hidegvérű, nem egyszer könyörtelen sakkjátékosát látják, de azoknak sem kell csalódniuk, akik a különleges tehetségű és teljesítményű, a keresztény és nemzeti értékek mellett mélyen elkötelezett, európai léptékű politikust tisztelik Orbán Viktorban. (...)
Lengyelországban páratlan sikert aratott a könyv, elismeréssel fogadták a jobb- és baloldali kritikusok egyaránt, ami jelen esetben a legnagyobb dicséret. Nincs kétségünk afelől, hogy a magyaroknak is tetszeni fog!"

 • Eredeti cím : Napastnik
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789630866170
  ISBN : 9630866170
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 330
  Méret [mm] : 151 x 230 x 20
  Tömeg [g] : 540
Webáruház készítés