Hírlevél
Termék részletek


Kisdarázs Villamont, Viviane Cartaphilus Könyvkiadó FilmRegények

-10%
Kisdarázs Villamont, Viviane Cartaphilus Könyvkiadó FilmRegények
2 800 Ft
Akció: 2 520 Ft
Kezdete: 2015.07.31   A készlet erejéig!
"Miután elolvastam Viviane Villamont e könyvét, utánanéztem az interneten, mit illik tudni róla. Ért néhány kisebb-nagyobb meglepetés. Ilyen volt például, hogy a világ számos nyelvén kiadták, és mindenütt villámgyorsan bestseller lett belőle, továbbá hogy egy bizonyos Joska Pilissy francia filmet rendezett belőle.
Még inkább ámultam azonban, amikor egy irodalomértő ember nyilatkozatában azt olvastam, hogy "lektűr". Nem fitymálólag mondta, de azért elkerekedett a szemem: valóban olvasmányos, fordulatos, megható, mulatságos - de nekem meg sem fordult a fejemben, hogy ne a legértékesebb szépirodalom volna.
A Kisdarázs becenévre hallgató kislány egy vidám, bohém apa és egy hisztérikus, semmirekellő anya lánya. Utóbbi otthagyja a férjét meg a kislányt, akit aztán még egy börtönszerű, kolostori iskolába is bead, majd éveken át minden módon akadályozza, hogy férje elváljon tőle, és magához vegye gyermeküket. Ez így elég komoly história volna, csakhogy Kisdarázs okos, vagány, talpraesett és jó humorú gyerek, ami bőven elég, hogy a külső szemlélő (olvasó) ne egy Légy jó mindhalálig-szerű rémálomban találja magát.
Aki e könyvet először a kezembe adta, azt is elárulta, hogy évente előveszi, pityereg rajta egy kicsit - de aztán a következő évben megint elolvassa..." (Kőrös László)
 • Eredeti cím : Le Guépiot
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789637448577
  ISBN : 9637448577
  ISSN : 1788-1102
  Megjelenés : 2007.
  Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
  Oldalszám : 336
  Méret [mm] : 127 x 196 x 22
  Tömeg [g] : 400
Webáruház készítés