Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


A Sötétség Rendje Gregory, Philippa Cartaphilus Könyvkiadó

-10%
A Sötétség Rendje Gregory, Philippa Cartaphilus Könyvkiadó
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2014.07.01   A készlet erejéig!
1453, Róma. A fiatal papnövendéket, Lucát eretnekséggel vádolja az inkvizíció, amiért útmutatás nélkül olvasta a Bibliát, tiltott könyvekből tanult. Ráadásul születésének körülményeiről is furcsaságokat pletykálnak. Csak úgy úszhatja meg a vádemelést, ha csatlakozik a pápa alá tartozó titkos rendhez, amely a sötétség és a félelem titkait kutatja.
Első küldetése a Lucretili-apátságba vezeti Lucát, ahol rémisztően furcsa dolgok történnek, amióta az ifjú apátnő, Isolde vette át a zárda vezetését. Az apácákat rémálmok és tévképzetek gyötrik, némelyiken megjelennek Krisztus sebei. Amikor az egyikük váratlanul és különös körülmények között meghal, a koporsója fölött összecsapnak az indulatok. A bizonyítékok minden kétséget kizáróan egyvalaki ellen szólnak - de vajon megbízhatóak-e?

Philippa Gregory új helyszínt választott legújabb regénye cselekményéhez: a középkori Itália útjait vándor szerzetesek, földesurak, keresztes lovagok, földművesek, apácák, mór rabszolgák és banditák járják. A fiatalabb olvasókat célzó fordulatos történetből nem hiányzik a nyomozás izgalma, a középkor borzongató kalandja és persze a szívdobogtató szerelmi bonyodalom sem.
 • Eredeti cím : Changeling
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632662923
  ISBN : 9632662923
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 280
  Méret [mm] : 125 x 200 x 23
  Tömeg [g] : 290
Webáruház készítés