Hírlevél
Termék részletek


World War Z - Zombiháború Filmes borítóval Brooks, Max Könyvmolyképző Kiadó

-10%
World War Z - Zombiháború Filmes borítóval Brooks, Max Könyvmolyképző Kiadó
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2015.07.29   A készlet erejéig!
A zombiháború kis híján elpusztította az emberiséget.

Az ENSZ háborús vizsgálóbizottságának munkatársaként Max Brooks találkozott a győzelem kulcsfiguráival. A világszervezet hivatalos jelentésébe végül csak statisztikai adatok kerülhettek, Brooks azonban úgy döntött, hogy a túlélők elé tárja mindazt, ami a jelentésből kimaradt.

Az interjúkötetből megismerhetjük Kuang Csingsu doktort, aki megvizsgálja a nulladik beteget, és találkozhatunk Paul Redekerrel, az Oránia-terv atyjával is. A zombiháború veteránjai, az apokalipszis haszonélvezői és elszenvedői is nyilatkoznak a kilátástalannak tűnő harcról, a kormányok ballépéseiről, az emberi gyávaságról, ostobaságról, és a derengő fényről az alagút végén. E személyes hangvételű beszélgetések hű képet festenek a járvány borzalmas történetéről, pontosan dokumentálják a társadalmi és politikai változásokat, mégis megmarad bennük a legfontosabb: az emberi tényező.

Brooks természetesen tisztában van vele, hogy a leírtak talán túlságosan felkavarják egyes olvasóit, de vállalja a kockázatot, mert úgy véli, nem rejtőzhetünk zsibbasztó statisztikák mögé. Mindenkinek tudnia kell, milyen volt valójában a zombiháború.
 • Eredeti cím : World War Z
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789633731178
  ISBN : 9633731178
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 408
  Méret [mm] : 136 x 205 x 28
  Tömeg [g] : 340
Webáruház készítés