Hírlevél
Termék részletek


A cár könyvtára Akunyin, Borisz Európa Könyvkiadó A Magiszter Kalandjai

-10%
A cár könyvtára Akunyin, Borisz Európa Könyvkiadó A Magiszter Kalandjai
3 200 Ft
Akció: 2 880 Ft
Kezdete: 2015.07.31   A készlet erejéig!
A zseniális Fandorin hátborzongató történetei után most megismerkedhetünk az unokájával, akitől látszólag mi sem áll távolabb, mint hogy gonosztevőkkel csapjon össze, véres bűntényeket derítsen fel, és megmentse Oroszországot a veszedelemtől.
Mert ő, Nicholas Fandorine ráadásul angol állampolgár, szerény történész, és azért látogat - életében először - Oroszországba, hogy felkutassa a család oroszországi ágának eredetét egy XVII. században élt sváb muskétás kapitány személyében, aki az orosz cár szolgálatába állt. Nem akar semmi mást, csak egy jó kis tanulmányt írni, mely végre híressé teszi a történészberkekben.
Hamarosan kiderül, hogy az angol történész - tudtán kívül - olyan ismeretek birtokában van, amelyek óriási vagyont érhetnek. Nicholas sokáig nem érti, miért akarják megölni, s miért kell hol az egyik, hol a másik maffiafőnöktől menekülnie... de végül ő is szenvedélyesen kutatni kezdi a kincset.
S mindeközben megismerkedünk magával a XII. századi muskétás kapitánnyal, Von Dornnal (avagy Fondorinnal) is, akinek szintén alaposan meggyűlik a baja az oroszokkal, miközben ő is azt a bizonyos kincset keresi: a Bölcsek Kövét? Rengeteg drágakövet? Vagyont érő könyveket? Mindenesetre gazdagságot, amivel megszerezheti egy imádott nemes hölgy szerelmét.

Akunyin a mai Oroszországról éppoly izgalmasan mesél, mint a XVII. századi muszkákról, és hőse, Nicholas nem hoz szégyent nagyszerű ősére, Eraszt Fandorinra - ő is különleges leleménnyel menekül meg a legreménytelenebb helyzetekből, s közben egy szép tatár-orosz nőnek is elcsavarja a fejét.
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789630793803
  ISBN : 9630793803
  Megjelenés : 2012.
  Kötésmód : ragasztott kötött
  Oldalszám : 480
  Méret [mm] : 130 x 205 x 30
  Tömeg [g] : 560
Webáruház készítés