Hírlevél
Termék részletek


Higgyetek bennünk - Hogyan csinált bajnokcsapatot Jürgen Klopp a Liverpoolból

Higgyetek bennünk - Hogyan csinált bajnokcsapatot Jürgen Klopp a Liverpoolból
4 290 Ft
Melissa Reddy
21. Század Kiadó, 2021
287 oldal・kartonált ragasztókötés visszahajló füllel・ISBN: 9789635680207
 • "Hihetetlen történetünk, avagy mire képes egy szupermenedzser - ez a könyv teljes pompájában meséli el a Liverpool-sztorit."
  Jordan Henderson

  A Liverpool FC 2020-ban káprázatos teljesítménnyel megnyerte az Egyesült Királyság első ligáját, a Premier League-et. A focitörténelemben először fordult elő, hogy ugyanaz a brit csapat egyidejűleg birtokolja a BL-győzelmet, a Szuperkupát és a FIFA-klubvilágbajnoki címet. Ez pazar, elsöprő diadal a futball világában.

  Jürgen Klopp újraélesztette a csapatot, amikor az már harminc éve nem szerzett országos bajnoki címet.

  A Higgyetek bennünk pengeéles, megvilágító erejű képben összegzi a játékosok, az edzők és a klubvezetők gondolatait. Mindenki megszólal a riportokban, a rajongók, a háttéremberek és a kulcsfigurák, így a csapatkapitány, Jordan Henderson és természetesen maga Klopp is.

  Kihagyhatatlan kötet a Liverpool FC és Jürgen Klopp rajongóinak - azoknak, akik élnek-halnak a fociért, valamint a kimagasló üzleti és vezetői teljesítmények iránt érdeklődőknek.

  Melissa Reddy Dél-Afrikában született. Az Independent focirovatának főállású újságírója, emellett a BBC, a Sky Sports és a Premier League Productions számára is készít tudósításokat európai focieseményekről.

Webáruház készítés