Hírlevél
Termék részletek


A lámpás Lawrenson, Deborah Gabo Könyvkiadó

-10%
A lámpás Lawrenson, Deborah Gabo Könyvkiadó
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2013.08.02   A készlet erejéig!

"A Provence buja tájain játszódó regényben a modern kísértethistóriák valamennyi kelléke megtalálható: szerelem, titkok, gyilkosságok."

A Dommal való találkozás volt életem legvalószerűtlenebb eseménye. Amikor Eve Svájcban beleszeret a titokzatos, ám elbűvölő Domba, a forgószélhez hasonlatos kapcsolat a Borókásba röpíti őket, a Provence illatos levendulaföldjei közt megbúvó, romos tanyára. Minden elbűvölő nap egy új felfedezést hoz, hol rejtett szobákat és titkos boltíveket, hol egy szépséges kovácsoltvas lámpást.

Az ősz beálltával azonban hűvösebbek lesznek a napok, és tartózkodóbbá válik a férfi is. Bár Eve tudja, hogy Dom egy sikertelen házasság sebeit viseli magán, mégis, mivel mereven elzárkózik minden magyarázattól, némasága gyanakvóvá teszi és elbizonytalanítja a lányt. Minél hallgatagabb a férfi, annál megszállottabban keresi Eve a válaszokat, és kutat a férfi szépséges első felesége, Rachel után.

Tulajdonosához hasonlóan változik a birtok is. A napsütötte, meleg szobák kihűlnek, az árnyékok félelmetesekké nőnek, és Eve úgy érzi, valaki jár a kertben. Vajon egy kísértet-e a múltból, vagy a kapcsolati problémáik öltöttek testet? Bízhat-e a férfiban, vagy veszélyben az élete?

 • Eredeti cím : The Lantern
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789636896140
  ISBN : 9636896140
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 384
  Méret [mm] : 135 x 210 x 29
  Tömeg [g] : 400
Webáruház készítés