Hírlevél
Termék részletek


A szexualitás rejtélyes világa - Kalauz tinédzsereknek Nélkülözhetetlen kézikönyv a mai tizenéveseknek és szüleiknek Basso, Michael J. Alexandra Kiadó

-10%
A szexualitás rejtélyes világa - Kalauz tinédzsereknek Nélkülözhetetlen kézikönyv a mai tizenéveseknek és szüleiknek Basso, Michael J. Alexandra Kiadó
3 699 Ft
Akció: 3 329 Ft
Kezdete: 2015.07.16   A készlet erejéig!
Előfordult már veled, ifjú olvasó, hogy tudni szerettél volna valami nagyon fontosat a szexről, de nem találtál olyan felnőttet, akinek gátlások nélkül feltehetted volna a kérdéseidet?
És ön, kedves szülő, gondolkodott már azon, miként is kezdeményezzen beszélgetést kamasz gyermekével a szexről?
A szexualitás ezerféle kérdést vet fel a mai tizenévesekben. „Kész vagyok már a szexre? Hogyan mondjam meg a páromnak, ha még nem? Hogyan védekezzünk, ha már igen? Mit tehetek a terhesség és a nemi betegségek ellen? Mi zajlik a testünkben orgazmus, magömlés, havivérzés során? Egyáltalán miként működik a férfi és a női test?” Ebben a kézikönyvben mindezek mellett még számtalan más kérdésre is választ találunk a szexualitással kapcsolatban. A tényekre szorítkozó és világos stílusban megírt kötet segítséget nyújt abban, hogy kötetlenül és zavartalanul beszélgethessünk a szexről, amely a fiatalok mindennapjainak természetes része. Michael J. Basso kézikönyvét tizenéveseknek, szülőknek és fiatalokkal foglalkozó szakembereknek egyaránt ajánljuk.

Michael J. Basso nyolc évig volt egészségügyi és szexuális tanácsadó és oktató Miami egyik belvárosi iskolájában. Jelenleg egészségügyi kutatóként és népegészségügyi tanácsadóként dolgozik Atlantában. Kutatási területei közé tartozik az ifjúságfejlesztés, a tizenéves terhességek megelőzése, valamint a HIV-prevenció az ifjúság körében és a nagy kockázatnak kitett csoportokban.
 • Eredeti cím : The underground guide to teenage sexuality
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789633570265
  ISBN : 9633570265
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 312
  Méret [mm] : 175 x 227 x 20
  Tömeg [g] : 660
Webáruház készítés