Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


A mennyország létezik Egy idegsebész tapasztalatai a túlvilágról Alexander, Eben, dr. Magnólia

-10%
A mennyország létezik Egy idegsebész tapasztalatai a túlvilágról Alexander, Eben, dr. Magnólia
2 980 Ft
Akció: 2 680 Ft
Kezdete: 2020.02.04   A készlet erejéig!
Több ezer embernek volt már halálon túli élménye, de a természettudományok kutatói mindezidáig azon az állásponton voltak, hogy túlvilág nincsen. Dr. Eben Alexander idegsebész is ezen tudósok közé tartozott. Tisztában volt azzal, hogy a halálközeli élmény létező jelenség, de úgy gondolta, csupán a trauma által megviselt idegpályák terméke.
Egy szép napon viszont az ő agyát is megtámadta egy ritka betegség. A homloklebenye, amely az érzelmekért és gondolatokért felelős - mindazon dolgokért, amelyek emberré tesznek minket -, teljesen leállt.
Dr. Alexander hét napig kómában feküdt, majd amikor az orvosai már feladták a reményt, egyszer csak kinyitotta a szemét, és visszatért az életbe.
Gyógyulását orvosi csodának tartják, de az igazi csoda nem csupán erre korlátozódik. A kóma alatt dr. Alexander megjárta a túlvilágot, és találkozott egy angyalszerű lénnyel, aki bevezette a testen túli létezés legapróbb rejtelmeibe. Az orvos útja során az univerzum isteni forrásával is találkozott.

Dr. Alexander története nem a fantázia műve. Betegsége előtt képtelen volt természettudományos nézeteit összeegyeztetni az istenhittel, a lélekbe és a túlvilágba vetett hitével. Ébredése óta azon orvosok közé tartozik, akik úgy gondolják, a teljes egészséget csak azáltal lehet elérni, ha tudatosul bennünk: Isten és a lélek létező dolgok, és a halál nem minden dolgok vége, csupán egy következő állomás kapuja.
Ez a történet az egész világnézetünket felforgathatja. Sem a tudósok, sem a hívők nem intézhetik el egyetlen kézlegyintéssel. Mert aki elolvassa, annak meg fogja változtatni az életét.
 • Eredeti cím : Proof of Heaven
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9786155272172
  ISBN : 6155272172
  Megjelenés : 2013.6.6.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 208
  Méret [mm] : 128 x 205 x 17
  Tömeg [g] : 210
Webáruház készítés