Hírlevél
Termék részletek


Szerdán habcsók Papp Diána XXI. Század Kiadó Kft.

-10%
Szerdán habcsók Papp Diána XXI. Század Kiadó Kft.
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2019.04.06   A készlet erejéig!
"Három hónappal korábban költözött el a férjétől. Két hete megbeszélték, hogy elválnak, tíz együtt töltött év, hét év házasság után. Eszter első kétségbeesésében gondolkodás nélkül a szüleihez ment. Nem is hozhatott volna ennél rosszabb döntést. Visszamenni abba a szobába, ahol felnőtt, csak annak a bizonyosságát erősítette, hogy mennyire önállótlan. 33 évesen újra gyereksorban tengődött, anyjáék lábujjhegyen jártak körülötte, néha sokatmondóan összenéztek, különösen, ha Edith Piafot hallgatott. Bizonyára azt hitték, megőrült. Tulajdonképpen közel is járt hozzá. Reggel elment dolgozni, egész nap nem evett, este találkozott valamelyik barátnőjével, hogy újra és újra elsírhassa a bánatát. Megittak néhány pohár bort, éjszaka volt már, mire hazakeveredett. Reggel anyja az alkoholgőzös gyerekszobába lépett be, hogy elhúzza a függönyt, és azzal a mozdulattal kinyissa az ablakot."

Valahogy így ér véget Békési Eszter, pr-es és gasztroblogger házassága. És itt kezdődik a "Szerdán habcsók" története egy fiatal nőről, aki egy nagy pofon után megpróbál talpra állni, és elhinni, hogy nincs olyan, hogy soha többé.
Papp Diána újságíró, a Nők Lapja vezető-szerkesztője első regényében receptet ad a bátorsághoz, a szabadsághoz, azaz egy új élethez. És néhány ellenállhatatlan ételhez...
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789638937926
  ISBN : 9638937926
  Megjelenés : 2012.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 272
  Méret [mm] : 125 x 200 x 17
  Tömeg [g] : 260
Webáruház készítés