Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


ENGLISH! Human body - Az emberi test Stilton, Geronimo Alexandra Kiadó

-10%
ENGLISH! Human body - Az emberi test Stilton, Geronimo Alexandra Kiadó
950 Ft
Akció: 855 Ft
Kezdete: 2016.02.01   A készlet erejéig!
Hogy kicsoda Geronimo Stilton?
Hát nem ismeritek? A nevem Stilton, Geronimo Stilton. Itt, Rágcsáliában, Egér-sziget fővárosában igencsak híres vagyok ám! Akarjátok tudni, hogy miért? Mert rengeteg mulatságos történetet írtam, amik könnyebbek, mint a friss mozzarella, kívánatosabbak, mint az edami, és ízesebbek, mint az érett parmezán… igazán bajuszemelő történetek, szavamra!
Ezúttal is fantasztikus kalandok várnak rátok, ugyanis készítettem nektek egy igazán extraegeres angolkönyvet, sőt egy egész sorozatot, rengeteg szóval, képpel és játékkal. Meglátjátok, milyen könnyű lesz a nyelvtanulás, rágcsáló becsületszavamra mondom!

Tanulj angolul Geronimo Stiltonnal!

Rengeteg új szó, vidám versek, izgalmas képregény, az angol szavak magyar kiejtése és sok-sok játékos feladat vár rád az English! sorozatban! A nyelvtanulás soha nem volt még ilyen könnyű, erre Geronimo Stilton rágcsáló becsületszavát adja.

Ebből a könyvből megtanulhatjátok a testrészek angol nevét a fejetek tetejétől a lábfejetekig! Aztán miközben együtt játszotok Teával, Benjaminnal és Pandorával, azt is megtudjátok, hogyan mondjuk angolul, hogy fordulni, ugrálni, dobbantani és tapsolni. Kezdődjön a móka!
 • Eredeti cím : English! Human Body - Il corpo umano
  Nyelv : magyar; angol
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632977836
  ISBN : 9632977836
  Megjelenés : 2012.
  Kötésmód : irkafűzött
  Oldalszám : 32
  Méret [mm] : 219 x 285 x 4
  Tömeg [g] : 120
Webáruház készítés