Hírlevél
Termék részletek


Húsfélék pácolása és füstölése otthon a sonkától az oldalasig Gahm, Bernhard Sziget Könyvkiadó

-10%
Húsfélék pácolása és füstölése otthon a sonkától az oldalasig  Gahm, Bernhard Sziget Könyvkiadó
2 800 Ft
Akció: 2 520 Ft
Kezdete: 2015.06.26   A készlet erejéig!
Mindent házilag!
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük.
A szerző bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, füstölt tarját, csülköt, sertéssülteket és más egyéb finomságot készíthetünk.
Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.
  • Eredeti cím : Fleisch pökeln und räuchern
    Nyelv : magyar
    Áfa kulcs : 5%
    EAN : 9786155178214
    ISBN : 6155178214
    Megjelenés : 2012.
    Kötésmód : cérnafűzött kötött
    Oldalszám : 124
    Méret [mm] : 169 x 242 x 14
    Tömeg [g] : 530
Webáruház készítés