Kategóriák
- Újdonságok
- Várható megjelenések
- Vargabetű ajándékutalvány
- Veresegyház
- Hangoskönyv (MP3)
- Regények
- Gyermekkönyvek
- Gyermekregény 6-14 éveseknek
- Stilton, Geronimo és Tea
- Ifjúsági könyvek
- Ismeretterjesztő kiadványok 3 - 8 éveseknek
- Foglalkoztatók, kifestők
- Logopédia, fejlesztő kiadványok
- Tankönyvek
- Zeneoktatás
- Kötelező és ajánlott olvasmányok
- Irodalom
- Nyelvkönyvek, szótárak
- Idegen nyelvű könyvek
- Gasztronómia
- Ezoterika
- Egészség, életmód
- Hobbi, szabadidő
- Útikönyvek, térképek
- Sport
- Szórakozás
- Albumok és művészet
- Természet- és alkalmazott tudomány
- Társadalom- és humántudomány
- Történelem
- Műszaki könyvek
- Vargabetű TOPLista
- Vargabetű Antikvárium
- Heti akciós könyvek!!
- Naptár
Termék részletek
Húsfélék pácolása és füstölése otthon a sonkától az oldalasig Gahm, Bernhard Sziget Könyvkiadó
Mindent házilag!
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük.
A szerző bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, füstölt tarját, csülköt, sertéssülteket és más egyéb finomságot készíthetünk.
Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.
Legyen szó sertésről, marháról, bárányról, vadról vagy szárnyasról - a jó húst a megfelelő recepttel nemcsak tartósíthatjuk, hanem finomabbá is tehetjük.
A szerző bemutatja nekünk, hogyan sózzuk, pácoljuk, szárítsuk, füstöljük és pároljuk helyesen a húsokat. Útmutatásai alapján magunk is kiváló minőségű és sokféle sonkát, szalonnát, oldalast, császárhúst, füstölt tarját, csülköt, sertéssülteket és más egyéb finomságot készíthetünk.
Több mint 100 szemléletes fotó és a hibák elkerülésére szolgáló ötlet könnyíti meg számunkra, hogy a jól bevált recepteket mi is kipróbáljuk.
-
Eredeti cím : Fleisch pökeln und räuchern
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9786155178214
ISBN : 6155178214
Megjelenés : 2012.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 124
Méret [mm] : 169 x 242 x 14
Tömeg [g] : 530
Kosár
A kosár üres
Vargabetű TOPlista