Hírlevél
Termék részletek


A szabadság ötven árnyalata James, E. L. Ulpius-ház Könyvkiadó

-10%
A szabadság ötven árnyalata James, E. L. Ulpius-ház Könyvkiadó
3 999 Ft
Akció: 3 599 Ft
Kezdete: 2013.07.01   A készlet erejéig!
Amikor a naiv Anastasia Steele és a gyönyörű fiatal milliárdos, Christian Grey találkozott, azonnal átjárta őket az érzéki izzás, amely visszavonhatatlanul megváltoztatta az életüket.
Ana, akit sokkolt, bár ugyanakkor vonzott Christian nem szokványos szexuális ízlése, komolyabb elköteleződésre vágyott. Christian, nem akarván elveszíteni a lányt, beleegyezett a feltételeibe.
Most mindenük megvan - szerelem, szenvedély, intimitás, vagyon és a világ összes lehetősége. De Ana tudja, hogy az ő szerető Ötven Árnyalatával nem lesz könnyű, együttlétük számos nem várt kihívás elé állítja mindkettőjüket. Annának meg kell tanulnia osztozni Christian fényűző életstílusában, anélkül, hogy feláldozná identitását.
Christiannak pedig felül kell kerekednie agresszív irányítási kényszerén, miközben múltja démonjaival is meg kell küzdenie. De éppen amikor úgy tűnik, közös erővel bármilyen akadályt képesek leküzdeni, a balszerencse, a rosszakarat és a végzet összeesküszik ellenük, és valóra válnak Ana legsötétebb félelmei...
Az Ötven árnyalat-trilógia harmadik kötete!
 • Eredeti cím : Fifty Shades of Freed
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632546384
  ISBN : 9632546384
  Megjelenés : 2012.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 640
  Méret [mm] : 126 x 200 x 38
  Tömeg [g] : 500
Webáruház készítés