Hírlevél
Termék részletek


Szülők könyve A fogantatástól az iskolakezdésig (2. bővített kiadás) Ranschburg Jenő, dr. Saxum Kiadó

-10%
Szülők könyve A fogantatástól az iskolakezdésig (2. bővített kiadás) Ranschburg Jenő, dr. Saxum Kiadó
3 950 Ft
Akció: 3 555 Ft
Kezdete: 2015.06.25   A készlet erejéig!
Nevelési hibát kétféle okból követhet el a szülő: saját jellemhibájából adódóan, vagy egyszerűen tudatlanságból - azért, mert téves vagy hiányos információkkal rendelkezik arról, hogyan kell megoldania a problémákat, melyek a családi élet elkerülhetetlen kísérői.
A felhalmozott tapasztalatok és kutatási eredmények összefoglalásával azonban lehetőséget adunk - és kell is adnunk - a szülőnek ahhoz, hogy elsajátítsa mindazt, amit a gyermeknevelés nehéz és felelősségteljes munkájához feltétlenül tudnia kell. Miért gondoljuk, hogy az a biológiai érettség, amely a szülővé válás nélkülözhetetlen előfeltétele, nyomban gyermeknevelésre is alkalmassá teszi az embert?
A gyermek viselkedésében minden kétséget kizáróan ott van a környezet hatása: a felnőttek, mindenekelőtt a szülők világképe, életfelfogása, nevelési módszerei, melyek a kívánt - vagy éppen azzal ellentétes - irányban, de mindenképpen formálják a személyiséget.
"Nem Messiás-é minden újszülött? - kérdi Madách Az ember tragédiájában - Fénylő csillag, mely feltűnt a családban..."
E könyvvel segítséget szeretnék nyújtani ahhoz, hogy a sok, szeretettel és reménységgel várt újszülöttből - "mely feltűnt a családban…" - egészséges, becsületes és harmonikus ember váljék. (Ranschburg Jenő)
A bővített kiadás néhány fontos, új fejezettel kiegészült: az ikrek, a félénk gyerekek, a nagyszülők szerepe régen és ma, a tündérmesék és még sok olyan téma, amely ezt a könyvet még teljesebbé teszi. Több mint 100 oldallal és Borsi Vera újabb 20 rajzával bővül az átszerkesztett, új kiadás.
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632480732
  ISBN : 9632480732
  Megjelenés : 2009.
  Kötésmód : cérnafűzött kötött
  Oldalszám : 472
  Méret [mm] : 163 x 216 x 30
  Tömeg [g] : 780
Webáruház készítés