Hírlevél
Termék részletek


Időomlás / Timequake kétnyelvű kiadás - bilingual edition Vonnegut, Kurt Maecenas Könyvkiadó

-10%
Időomlás / Timequake kétnyelvű kiadás - bilingual edition Vonnegut, Kurt Maecenas Könyvkiadó
2 200 Ft
Akció: 1 980 Ft
Kezdete: 2015.07.31   A készlet erejéig!
Mint egy rossz gramofon tűje, 2001. február 13-án az idő megakad, majd a világegyetem visszazsugorodik tíz évvel korábbi állapotába. A Földön megszűnik a szabad akarat, és mindenki kénytelen újra megismételni egy évtizedet az életéből - a változtatás lehetősége nélkül. E hosszú "déja vu" állapotában percről percre, hajszálpontosan ugyanúgy megtörténik minden tíz évvel korábbi esemény...
Ám az igazi bajok akkor kezdődnek, amikor az emberek ismét maguk irányíthatják tetteiket. A szabad akarat megint működni kezd, s ez, mint derült égből a villámcsapás - az afrikai esőerdők pigmeusait kivéve -, mindenkit váratlanul ér és készületlenül talál. Eluralkodik a káosz, és az élet peremén tengődő, vén csavargó Kilgore Troutra vár a prófétai feladat, hogy megmentse a pusztulástól a Föld nevű bolygót.

Vonnegut mágikus írásművészete ezúttal is elbűvöli az olvasót, gondolatgazdagsága, lenyűgöző sodrása magával ragad. Az "Időomlás" korszakos jelentőségű alkotás, egy sziporkázóan szellemes filozófus számvetése és leltára. Mulatságos, tartalmas és torokszorító olvasmány, amit most kétnyelvű kötet formájában ad közre a Maecenas Könyvkiadó.
 • Eredeti cím : Timequake
  Nyelv : magyar; angol
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632032214
  ISBN : 9632032214
  Megjelenés : 2010.
  Kötésmód : cérnafűzött kötött
  Oldalszám : 256
  Méret [mm] : 144 x 207 x 30
  Tömeg [g] : 630
Webáruház készítés