Hírlevél
Termék részletek


Anya, taníts engem! Fejlesztési lehetőségek születéstől iskolakezdésig Deákné B. Katalin Tudatos Lépés Kft. Tudatos Szülő

-10%
Anya, taníts engem! Fejlesztési lehetőségek születéstől iskolakezdésig Deákné B. Katalin Tudatos Lépés Kft. Tudatos Szülő
3 000 Ft
Akció: 2 700 Ft
Kezdete: 2015.06.26   A készlet erejéig!
"Sokan úgy vélik, hogy az iskolára való felkészítés az óvodai foglalkozások feladata. Valóban kiemelt helye van a gyermek fejlesztésében az intézményi munkának, ám az önmagában nem biztos, hogy elegendő. A megfelelő fogalomkialakításhoz, az ismeretek mélyebb rögzítéséhez elengedhetetlen az otthoni munka.
A szülők többsége tudja ezt, de bizonytalan abban, hogy a gyermeke fejlesztését miként kellene megvalósítania.
A megfelelő út megtalálásában szeretnék most Önöknek segíteni. Pszichológusok, pedagógusok véleményét és saját tapasztalataimat felhasználva próbáltam egy mindenki számára érthető, szinte semmilyen anyagi befektetést nem igénylő, a gyermek számára élvezetes fejlesztő programot összeállítani.
A program születéstől iskolakezdésig, hat évre szóló anyagot tartalmaz. A feladatok, a játékok az értelmi fejlesztésen túl hozzájárulnak egy kiegyensúlyozott, szeretetteljes anya-gyermek kapcsolat kialakításához.
Bízom abban, hogy könyvem ötletei segítségével sok családban telnek vidáman az együtt töltött percek." (a Szerző)
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789639991002
  ISBN : 9639991002
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 224
  Méret [mm] : 165 x 234 x 12
  Tömeg [g] : 460
Webáruház készítés