Hírlevél
Termék részletek


Halállista Hajsza egy fantom után Forsyth, Frederick Alexandra Kiadó

-10%
Halállista Hajsza egy fantom után Forsyth, Frederick Alexandra Kiadó
3 499 Ft
Akció: 3 149 Ft
Kezdete: 2014.04.23   A készlet erejéig!
A Halállista az Egyesült Államok szigorúan titkos listája azokról, akik a világ biztonságát veszélyeztetik. A lista élén a Prédikátor áll, aki az interneten közvetített uszító beszédeivel arra buzdítja az iszlám híveit, hogy kövessenek el öngyilkos merényleteket a nyugati világ fontos vezetői ellen. Ennek nyomán szerte a világon szörnyű gyilkosságok történnek Isten nevében. Mintha csak valami rettenetes járvány szedné áldozatait. Ha valaki nem állítja meg ezt az őrületet, a világ káoszba zuhan.

A szinte lehetetlen küldetéssel egy volt tengerészgyalogost bíznak meg, akit legközelebbi kollégái is csak Nyomkövetőként ismernek. A Nyomkövető egy zseniális, tinédzser hacker segítségével próbálja meg azonosítani a maszk mögött rejtőzködő Prédikátort. Az üldözés egyszerre zajlik a virtuális és a valós világban, de kétséges, hogy milyen eredménnyel zárul.

Forsyth legújabb regénye bepillantást nyújt a terrorizmus lélektani motivációinak legsötétebb bugyraiba és a globális terrorizmus elleni harc titkos boszorkánykonyhájába.

A brit Királyi Légierő egykori pilótája, Frederick Forsyth annak idején A Sakál napja című regényével újraértelmezte a thriller műfaját. Művei azóta is villámgyors tempójukkal, a roppant könnyedén megteremtett valósághű környezetükkel és az elképesztően bennfentes információikkal nyűgözik le az olvasót. Az angliai Hertfordshire-ben él.
 • Eredeti cím : The Kill List
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789633571965
  ISBN : 9633571965
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
  Oldalszám : 296
  Méret [mm] : 145 x 214 x 30
  Tömeg [g] : 470
Webáruház készítés