Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Az erdők hercegnője Stilton, Tea Alexandra Kiadó A Fantázia Birodalmának hercegnői

-10%
Az erdők hercegnője Stilton, Tea Alexandra Kiadó A Fantázia Birodalmának hercegnői
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2016.02.01   A készlet erejéig!
Tea Stilton, a Rágcsáló Hírek különleges tudósítója egyben híres regényíró is. Az erdők hercegnője a negyedik kötete új fantasy sorozatának, amelyben a Fantázia Birodalmának hercegnőiről mesél. Yara, e kötet főhőse az Élő Erdő fakoronái alatt él Jangalaliana nevű csodás palotájában párducával, Lalimával és alig néhány személyből álló udvartartásával. Egy váratlan esemény próbára teszi a hercegnő bátorságát, és arra kényszeríti, hogy nagy kockázatot vállaljon.

Hatalmas veszély leselkedik az Öt Birodalomra: a Név Nélküli Herceg semmitől sem riad vissza, hogy megszerezze az Álom dalának mind az öt részét a Fantázia Birodalmának hercegnőitől. Terve immár közel a beteljesüléshez, de Yara, az Erdők Birodalmának fiatal hercegnője még reménykedik abban, hogy az ő verse továbbra is a rejtekhelyén van. A Név Nélküli Herceg azonban fortélyos és rendkívüli varázserő birtokában lévő ellenség. Az erdők bátor hercegnője számára most érkezett el a pillant, hogy összefogjon testvéreivel a távoli múltban gyökerező fenyegetettség leküzdésére.

Az Élő Erdő csendjét harci dobok zaja veri fel: a büszke nai-laik fellázadtak Yara hercegnő ellen. Kezdődik a nagy kaland! Yarának minden leleményességére szüksége lesz, hogy megvédje birodalmát...
 • Eredeti cím : Principessa delle foreste
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789633571286
  ISBN : 9633571286
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
  Oldalszám : 280
  Méret [mm] : 146 x 207 x 29
  Tömeg [g] : 510
Webáruház készítés