Hírlevél
Termék részletek


A renegát Felkelés-trilógia 2. könyve Young, Robyn Gold Book

-10%
A renegát Felkelés-trilógia 2. könyve Young, Robyn Gold Book
3 499 Ft
Akció: 3 149 Ft
Kezdete: 2015.07.29   A készlet erejéig!
Az angol Edward király bevonul Skóciába. Hadjáratának célja, hogy az Arthur korabeli próféciának megfelelően egyesítse uralma alatt a Brit-szigeteket. Wales eltiprása után ehhez már csupán Malakiás botjára, az ír nemzeti lét szimbólumára van szüksége.
Edward számításait egyetlen ember húzhatja keresztül. Robert Bruce hát-rahagyja háborútól gyötört szülőföldjét, és Írországba hajózik, hogy még Edward előtt megszerezze a botot. Ereiben királyok vére folyik, és sorsa, hogy továbbvigye családja igényét Skócia trónjára.
Ám a vad vidéket járva, egy kíméletlen orgyilkossal a nyomában Robert távol került célja beteljesítésétől. Ráadásul mások is kiszemelték maguknak Skócia koronáját, és gyülekezni kezdenek régi ellenségei.
Ez a hódítás, a hatalom és az árulás játszmája, és Robert belátja, ha győzni akar, előbb le kell mondania mindenről, amit szeret. Mindig is készen állt rá, hogy a harcmezőn haljon meg - de mit kell még feláldoznia, hogy életben tartsa a reményt?
A Renegát a cselszövés és a megosztott hűség, a harc és az árulás lélegzetelállító regénye, valamint a középkori világ kiváló ábrázolása.
 • Eredeti cím : Renegade
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789634262749
  ISBN : 9634262749
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
  Oldalszám : 440
  Méret [mm] : 155 x 230 x 37
  Tömeg [g] : 450
Webáruház készítés