Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Magyarország legszebb túraútvonalai Nélkülözhetetlen kézikönyv mindarról, amit egy kiránduláshoz tudni érdemes Totem Plusz Könyvkiadó Túrázók nagykönyve

-10%
Magyarország legszebb túraútvonalai Nélkülözhetetlen kézikönyv mindarról, amit egy kiránduláshoz tudni érdemes Totem Plusz Könyvkiadó Túrázók nagykönyve
4 990 Ft
Akció: 4 490 Ft
Kezdete: 2015.01.14   A készlet erejéig!
Akár szervezett túrán veszünk részt, akár saját magunk tervezzük meg az útvonalat, számos kalandos, gyönyörű út vár ránk hazánkban. E könyv hasznos útmutatót nyújt ahhoz, hogy magunk válasszuk ki a nekünk, családunknak, barátainknak leginkább megfelelő túrát, felkészüljünk a várható eseményre, veszélyekre, és lehetőségekre.
A hazánk 17 hegyvidékét bemutató túraútvonalak összeállításával az volt a kiadó célja, hogy ezek segítésével mindenki a legátfogóbb képet kapja a bejárt vonulatról. E kézikönyv ebben segíti az otthoni felkészülést és terepen is jól használható.
A könyv minden javasolt útvonalat külön térképen is ábrázol, a változó nehézségű túrák adatait minden egyes esetben táblázat foglalja össze. S hogy hegyvidékeink bejárásához még teljesebb legyen a háttér -a gazdag képanyagon túl-, a szükséges felszerelésekről, a magyar túratörténetről és különleges, hosszú távú túraútvonalakról is szól egy-egy összegfoglaló fejezet.
 • Szerkesztő : Nagy Balázs, dr.
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789635903382
  ISBN : 9635903382
  Megjelenés : 2010.
  Kötésmód : cérnafűzött kartonált
  Oldalszám : 416
  Méret [mm] : 148 x 204 x 25
  Tömeg [g] : 730
Webáruház készítés