Hírlevél
Termék részletek


A Vérszemű csillag A Nomádkirály-ciklus második könyve Bán Mór Gold Book

-10%
A Vérszemű csillag A Nomádkirály-ciklus második könyve Bán Mór Gold Book
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2015.07.28   A készlet erejéig!
Keletről roppant sereg kel át a Tiszán, hogy letörölje a Kárpát-medence térképéről a büszke Dunavai Királyságot. A védelmet lázasan megszervező Thangar nádor egy utolsó, elkeseredett csatára gyűjti erőit, hogy megállásra késztesse a sötét hatalmak által irányított ellenséget. A hadba hívó szó ellenére azonban Zete fia Zolta, a sivatagi magyarok felderítője, a nádor újdonsült pártfogoltja úgy dönt, nem tart a dunavai lovagokkal, ehelyett veszedelmes és fölöttébb bizonytalan kimenetelű küldetésre indul nyugat felé, a nomád törzsek által uralt sötét vadonba.
Zolta e döntésével a gyávaság szégyenbélyegét is magára vállalja Kárpáthia népeinek megmentése érdekében. Sejtelme sincs azonban arról, hogy sorsa már régen elrendeltetett, és hogy az ezer esztendeje dúló háború utolsó, mindent eldöntő szakaszában főszerepet szántak neki az eseményeket a színfalak mögül irányító titokzatos erők.

A Nomádkirály-regényciklus második könyvében tovább kalandozhatunk e nem létező, mégis ismerős világban. Izgalmas csatákban kalandokban lehet részünk azon a földön, melynek folyói, városai, népei ismerősen köszönnek vissza ránk e vérbeli fantasy lapjairól.
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789634262336
  ISBN : 9634262336
  Megjelenés : 2012.
  Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
  Oldalszám : 352
  Méret [mm] : 165 x 236 x 34
  Tömeg [g] : 700
Webáruház készítés