Hírlevél
Termék részletek


Star Wars: Utóhatás Wendig, Chuck Szukits Könyvkiadó Star Wars: Az Ébredő Erő hajnala

-10%
Star Wars: Utóhatás Wendig, Chuck Szukits Könyvkiadó Star Wars: Az Ébredő Erő hajnala
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2016.01.15   A készlet erejéig!
Réges-régen egy messzi-messzi galaxisban...
A Császár halott, a második Halálcsillag elpusztult és a Birodalom romokban hever. Azonban a Felkelők Szövetségének - amit most már Új Köztársaságnak neveznek - még nem sikerült teljesen felmorzsolnia a hadurak frakcióira szakadt Birodalmat.
A Peremvidék egyik eldugott zugában, az Akiva bolygó fölött csillagrombolók gyülekeznek. A közelgő veszélyről csak Wedge Antilles kapitány szerzett tudomást, ő azonban fogságba esik.
Norra Wexley, az egykori felkelő pilóta az egyetlen, akihez elér segélykérő üzenete. Azt azonban ő sem tudja, hogy milyen közel van az ellenség, és mekkora veszedelem fenyegeti őt és bajtársait. Mert a Birodalom leghatalmasabb, életben maradt hadura elérkezettnek látja az időt, hogy visszaszerezze mindazt, ami jog szerint őt illeti, és egy új háború lépéseit megtárgyalni érkezik az Akivára.
Csakhogy a birodalmiak nem számolnak Norrával, és új szövetségeseivel - technikai zseni fiával, egy zabrak fejvadásszal, és egy meghasonlott birodalmi renegáttal -, akik elszánták magukat, hogy megtesznek bármit, hogy egyszer s mindenkorra véget vessenek a Birodalom rémuralmának...Eredeti cím : Star Wars: Aftermath
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789634973454
ISBN : 9634973454
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 380
Méret [mm] : 133 x 197 x 28
Tömeg [g] : 370
Webáruház készítés