Hírlevél
Termék részletek


Krásznája Moszkvá Vass Virág Ulpius-ház Könyvkiadó

-10%
Krásznája Moszkvá Vass Virág Ulpius-ház Könyvkiadó
3 499 Ft
Akció: 3 149 Ft
Kezdete: 2015.07.29   A készlet erejéig!
Európa legnagyobb városában, ahol a Pravda helyett a Prada dívik, és a lidérces múlt a jövő neonfényű ígéreteivel találkozik, már a szerelem törvényeit sem tartja be senki. A frissen elvált Lili egy alföldi kisváros fojtogató légköréből érkezik Moszkvába, hogy megpróbálja az életét rendbe tenni. Az elegáns partik és elhagyatott lakótelepi lakása között ingázva találkozik Kátyával, a Bolsoj Színház balerinájával, akinek a karrierje dúsgazdag barátjától függ, noha a lány legszívesebben az egész kapcsolatból kitáncolna. Nonita, az indiai újságírónő egy elrendezett házasság romjai közül menekült a távoli északra.
Ők hárman, gyönyörűek, tehetségesek, harmincasok. Az orosz művészvilág, alvilág, a szenvedélyes szláv lélek, a szibériai és indiai hagyomány életbölcsességei közt egy nagyon is aktuális kérdésre keresik a választ: összeegyeztethető a női odaadás, vonzerő azzal, hogy pontosan azt az életet élem, amire mindig is vágytam? És vajon van remény az újrakezdésre, ahogy Moszkvában mondják: a "balzaci életkorban"?

Vass Virág első regénye, a "Vulévu" egy hét alatt a sikerlisták élére tört. A "Franciadrazsé" és a "Sokszor csókol, India" megjelenésével az újságíró-írónő immár valódi rajongótáborra tett szert. Legfrissebb sikerkönyve az eddigieknél is igazabban és színesebben mutatja be azt a világot, aminek sok a szakértője, de kevés az ismerője; a női lelket.
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632544434
  ISBN : 9632544434
  Megjelenés : 2011.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 384
  Méret [mm] : 124 x 200 x 20
  Tömeg [g] : 400
Webáruház készítés