Hírlevél
Termék részletek


Szellemjárás Titchmarsh, Alan General Press Kiadó

-10%
Szellemjárás Titchmarsh, Alan General Press Kiadó
3 500 Ft
Akció: 3 150 Ft
Kezdete: 2013.07.17   A készlet erejéig!
Anne Flint, a csinos cselédlány jobb életre vágyik a vidéki udvarháznál, és amikor a sors összehozza a helybeli uraság lányával, nem áll ellen a kísértésnek, hogy együtt szökjenek el Londonba az ifjú arisztokrata hölgy csábítójának társaságában. Számításaikat egy váratlan tragédia egy csapásra keresztülhúzza, és Anne kénytelen megtapasztalni, hogy egy magányos leány milyen könnyen játékszerévé válhat gonosz kerítőknek, felelőtlen uraságoknak.
Élete egykori helyszínére éppen új lakó költözik. Kétszáz év múlva Harry Flint negyvenes történelemtanár válása után menekül az öreg malomházba, az újrakezdés reményében. Nem is sejti, hogy szenvedélye, a családfakutatás milyen megdöbbentő titkok felfedezéséhez vezeti majd. Mint ahogy azt sem, hogy új szomszédnője lehet az, aki visszaadja számára a boldog szerelembe vetett hitet...

Alan Titchmarsh regénye szerelmek, árulások, intrikák és egy rejtélyes gyilkosság története, amelynek szereplői, legyenek akár a múlt nyughatatlan szellemei, akár a jelenkor kiábrándult romantikusai, végül mindannyian rátalálnak arra, akit kerestek.
 • Eredeti cím : The Haunting
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789636434939
  ISBN : 9636434939
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : cérnafűzött kötött
  Oldalszám : 376
  Méret [mm] : 134 x 188 x 34
  Tömeg [g] : 430
Webáruház készítés