Kategóriák
- Újdonságok
- Várható megjelenések
- Vargabetű ajándékutalvány
- Veresegyház
- Hangoskönyv (MP3)
- Regények
- Gyermekkönyvek
- Gyermekregény 6-14 éveseknek
- Stilton, Geronimo és Tea
- Ifjúsági könyvek
- Ismeretterjesztő kiadványok 3 - 8 éveseknek
- Foglalkoztatók, kifestők
- Logopédia, fejlesztő kiadványok
- Tankönyvek
- Zeneoktatás
- Kötelező és ajánlott olvasmányok
- Irodalom
- Nyelvkönyvek, szótárak
- Idegen nyelvű könyvek
- Gasztronómia
- Ezoterika
- Egészség, életmód
- Hobbi, szabadidő
- Útikönyvek, térképek
- Sport
- Szórakozás
- Albumok és művészet
- Természet- és alkalmazott tudomány
- Társadalom- és humántudomány
- Történelem
- Műszaki könyvek
- Vargabetű TOPLista
- Vargabetű Antikvárium
- Heti akciós könyvek!!
- Naptár
Termék részletek
Konyhák Motyková, Adela; Vavrovič, Karol Cser Kiadó Mestermunka
"A főként ételek elkészítésére szolgáló helyiségek együtt változnak a főzési technikákkal. A főzőhelyiségek fejlődése -a nyílt tűzhelytől, amely a 18. századig az ételkészítés és melegítés egyetlen eszköze volt-, egészen napjaink műszaki vívmányaiig, mint a gáz, az elektromosság vagy vezetékes víz terjed. Az építészek, formatervezők fokozatosan kiaknázták az ezekben rejlő lehetőségeket és a felhasználók életkörülményeihez és gondolkodásmódjához alkalmazkodva változtatták meg a konyhákat. (...)" (részlet a Bevezetőből)
-
"A főként ételek elkészítésére szolgáló helyiségek együtt változnak a főzési technikákkal. A főzőhelyiségek fejlődése -a nyílt tűzhelytől, amely a 18. századig az ételkészítés és melegítés egyetlen eszköze volt-, egészen napjaink műszaki vívmányaiig, mint a gáz, az elektromosság vagy vezetékes víz terjed. Az építészek, formatervezők fokozatosan kiaknázták az ezekben rejlő lehetőségeket és a felhasználók életkörülményeihez és gondolkodásmódjához alkalmazkodva változtatták meg a konyhákat. (...)" (részlet a Bevezetőből)
Kosár
A kosár üres
Vargabetű TOPlista