Hírlevél
Termék részletek


Az elveszett Jane Austen-kézirat James, Syrie Cor Leonis Kiadó

-10%
Az elveszett Jane Austen-kézirat James, Syrie Cor Leonis Kiadó
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2013.07.13   A készlet erejéig!
Samantha McDonough alig hiszi el, amit lát - azt meg pláne nem, hogy mekkora szerencséje van. Egy kétszáz éves verseskönyv felvágatlan lapjai közé dugva egy levélre bukkan, melyet meggyőződése szerint Jane Austen írt. A levélben szó esik egy kéziratról, aminek sajnálatos módon "a devonshire-i Greenbriarben nyoma veszett". Lehetséges, hogy létezik egy ismeretlen Jane Austen-regény, ami csak felfedezésre vár? Ki tudna ellenállni a kísértésnek, hogy a keresésére induljon?

A gyönyörű, több száz éves Greenbriar birtokra érve Samanthának nincs könnyű dolga, amikor meg akarja győzni Anthony Whitakert, a jóképű, ám hajthatatlan tulajdonost arról, hogy kutassák fel az elveszett Austen-művet - egészen addig, amíg szóba nem kerül, hogy a kézirat akár több millió dollárt is érhet.

Az eddig ismeretlen kézirat megtalálása és elolvasása után Samanthát és Anthonyt azonnal magával ragadja Rebeka Stanhope, a falusi lelkész lányának története, aki kalandjai során keserédes leckéket kap az életről és a szerelemről. Ahogy a múlt újonnan felfedezett meséje lassan feltárul előttük, a jelenben is szövődik egy történet, amitől talán mindkettejük élete örökre megváltozik.
 • Eredeti cím : The Missing Manuscript of Jane Austen
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789638957276
  ISBN : 9638957276
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 352
  Méret [mm] : 141 x 210 x 17
  Tömeg [g] : 390
Webáruház készítés