Hírlevél
Termék részletek


Liliom és oroszlán Az elátkozott királyok VI. Druon, Maurice Partvonal Kiadó

-10%
Liliom és oroszlán Az elátkozott királyok VI. Druon, Maurice Partvonal Kiadó
2 990 Ft
Akció: 2 690 Ft
Kezdete: 2015.07.29   A készlet erejéig!
A világszerte ismert Maurice Druon hétkötetes történelmi regénysorozata a 14. századi Franciaországba, az utolsó Capetingek és a százéves háború idejébe kalauzolja az olvasót.

A szinte véletlenül trónra került - először régensnek kinevezett, majd Izabella mellőzésével a francia főurak által uralkodónak elismert - első Valois-király, VI. Fülöp udvarában pezseg a lovagi élet, ám a gáláns lovagok nem válogatnak az eszközökben, ha az érdekeikről, pénzről vagy hatalomról van szó. Közben Angliában Mortimer régens uralma ellen a főurak a kiskorú III. Edwarddal szövetkeznek. Mortimert meggyilkolják, a gyermeket váró Izabellát pedig száműzik. A nyughatatlan Robert d'Artois rábeszélésére III. Edward anyja, Izabella jogán, igényt támaszt a francia trónra. Ezzel kezdetét veszi a százéves háború. De mi történt a francia trón igazi örökösével, Szép Fülöp véletlenül életben maradt unokájával? A kötet Postumus János szomorú sorsának történetével zárul - az elátkozott királyok sarjain beteljesül az ősi átok.

"Higgyenek nekem, az én viszálykodó dinasztiáim nem vehetik fel a versenyt a valóságos királyi házak szövevényével. Akár a történelem, akár a fantasy rajongója, Druon regényfolyama a székhez kötözi majd: ez az igazi Trónok harca" (George R. R. Martin, A Trónok harca szerzője)
 • Eredeti cím : Le lis et le lion
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9786155283512
  ISBN : 6155283512
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 398
  Méret [mm] : 132 x 197 x 26
  Tömeg [g] : 360
Webáruház készítés