Hírlevél
Termék részletek


Ifjonti vér Forradalom, 1769-1795 Scarrow, Simon Gold Book

-10%
Ifjonti vér Forradalom, 1769-1795 Scarrow, Simon Gold Book
3 499 Ft
Akció: 3 149 Ft
Kezdete: 2015.07.29   A készlet erejéig!
Wellington és Napóleon - Két katona, egy sors

Simon Scarrow nagyszabású és lebilincselő új regénysorozatának első kötete életre kelti az európai történelem két hősének bámulatos történetét: Arthur Wesleyét, aki arra rendeltetett, hogy Wellington hercegévé váljon, és Napóleon Bonapartéét, a korzikaiét, aki Franciaország császárává küzdötte fel magát.

Arthur Wesley vezetőnek született és nevelkedett. Miután megtagadják tőle, hogy feleségül vegye szeretett Kittyjét, mivel nem felel meg azon elvárásoknak, amiket arisztokrata származása követel meg, Wesley a hazája szolgálatába áll. Számára a régi értékek kétségbevonhatatlanok: a nemzetet a királynak kell vezetnie. Arthur vöröskabátos brit tisztként az elsők között indul csatába a Francia Köztársaság ellen, hogy visszaállítsa a megdöntött monarchiát.

Napóleon Bonaparte a forradalom előestéjén lép be a francia hadseregbe. A korzikai származása miatt kívülállónak számító ifjú tüzértiszt abban hisz, hogy a vezetők kilétét csakis az érdemek dönthetik el, nem pedig a nemesi származás. Amikor Párizs népének elégedetlenkedése végül anarchiába torkollik, Napóleon a britek ellen vonuló forradalmi sereg arcvonalába kerül.

Ahogy a két hatalmas birodalom véres párbajba kezd, Wesley és Bonaparte egymás esküdt ellenségeivé válnak. A két fiatalember, akik egyikét a becsvágy vezeti, míg a másikat a kötelességtudat, még nem tudja, hogy egy nap az ő kezükben lesz Európa sorsa.
 • Eredeti cím : Young Bloods
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789634262534
  ISBN : 9634262534
  Megjelenés : 2013.
  Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
  Oldalszám : 496
  Méret [mm] : 152 x 215 x 39
  Tömeg [g] : 690
Webáruház készítés