Hírlevél
Termék részletek


Jóslatok az őrültek házából Keyes, Daniel Alexandra Kiadó

-10%
Jóslatok az őrültek házából Keyes, Daniel Alexandra Kiadó
3 999 Ft
Akció: 3 599 Ft
Kezdete: 2014.06.17   A készlet erejéig!
Raven Slade gyakran megfordul apja elmegyógyintézetében - a borderline személyiségzavarral küzdő lány épp lábadozik legutóbbi öngyilkossági kísérlete után, és keresi a visszautat a valóságba. Raven folyamatosan küzd érzelmeinek törékenységével és a világ mozaikokra hulló követhetetlenségével, a véletlennek köszönhetően azonban egy olyan titok terhét is cipelnie kell, amely rossz fülekbe jutva katasztrofálisabb következményekkel járna, mint az ikertornyok elleni támadás.
A görög N17 terrorcsoport, az Iráni Népi Mudzsahedek és az FBI versenyt fut egymással, hogy megkaparintsák a lány tudatalattijában rekedt terrorakciótervet. Amíg mindenki a rejtélybe kódolt üzenet megfejtésén dolgozik, Raven az iszlám hit és a görög mítoszok világába téved, és saját fojtogató emlékei sötétjében tapogatózik. Vajon sikerül-e megtalálni a kulcsot, amely felszínre hozhatná az eltemetett információt, mielőtt túl késő lenne?

A Virágot Alternonnak szerzője csaknem harminc évvel első regényének megírása után ebben az izgalmas pszichológiai thrillerben is az elme titkait kutatja.
 • Eredeti cím : The Asylum Prophecies
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789633573945
  ISBN : 9633573945
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : ragasztott kötött védőborítóval
  Oldalszám : 368
  Méret [mm] : 126 x 199 x 35
  Tömeg [g] : 480
Webáruház készítés