Új jelszó kérése
Kategóriák
Hírlevél

Újdonságok


Sorrend:

Képes vagy rá! – Motivációs matricák
A „Képes vagy rá!” matricás csomagot azért hoztuk létre, hogy segítségére legyen a pedagógusnak és a gyermekek szüleinek. A vidám matricák használatával biztosítjuk a gyermekek számára az azonnali visszacsatolás és a fejlesztő értékelés lehetőségét. A Látogatás a beszéd birodalmába és a Látogatás a tudás birodalmába című könyvekhez is ajánljuk. 
940 Ft
LÁTOGATÁS A VONALAK BIRODALMÁBA (sárga)

Grafomotoros elemekre épülő iskola-előkészítő és
részképesség-fejlesztő feladatgyűjteményA finommotorika a kéz és az ujjak összerendezett mozgása, amelyek működtetése megfelelő idegrendszeri érettséget feltételez. Fejlődése összefügg a nagymozgások, az egyensúly fejlődésével és a szem-kéz koordináció kialakulásával.

A grafomotoros fejlesztés a finommozgások koordinációjának, a rajz- és írás készségének fejlesztése. A „grafomotorikus" szó jelentése írómo... 
4 290 Ft
LÁTOGATÁS A TUDÁS BIRODALMÁBA (zöld, baglyos)
A gyerekek csak szuperkönyvnek nevezik: olyan komplex részképesség fejlesztést ad, amely lehetővé teszi az olvasás gyors elasajátítását. Budaörsi, budajenői, zuglói óvodák előírt iskola-előkészítője.
Diszlexia-prevenciós terápiák alapkönyve. ilyenfolytán nyelvi késő gyerkekeknél folytatása a kék/lila könyveknek. 
3 990 Ft
LÁTOGATÁS A BESZÉD BIRODALMÁBA 2 (lila)
A „Látogatás a beszéd birodalmába” könyvek azokhoz szólnak, akik érzékelik napjaink és gyermekeink egyre gyakoribb problémáját: a nyelvi késés (megkésett beszédfejlődés) és az erre épülő nyelvi zavar diagnosztikájának és terápiás ellátásának nehézségeit, valamint rászánják az időt, hogy a gyermek egyéni és életkori sajátosságaihoz igazodva megtervezzék a fejlesztést.

Az érzelmi fejlődésnek a személyes beszélgetés a terepe, hiszen az élő beszéd so... 
3 990 Ft
LÁTOGATÁS A BESZÉD BIRODALMÁBA 1 (kék)
Beszédindításhoz, beszéd és anyanyelvi fejlesztéshez, szókincsbővítéshez a nyelvi késés (régi nevén: megkésett beszédfejlődés)
logopédia terápiájához.

Klinikai logopédusok afáziás terápiához is használják. Kétnyelvű környezetben a magyar nyelv tanulására kiváló gyermekeknek, de felnőtteknek is.

Nagyon fontos: A könyv úgy van felépítve ahogy a gyerekek 95% -a elsajátítja a nyelvet! A könyv szerekezete maga a tematika, így óvodapedagógusok, szülők, logopédusok... 
3 990 Ft
  Az auschwitzi tetováló - Lale Sokolov igaz története alapján
A holokausztról számos könyv született, és bizonyára még fog is. Ám ez a történet minden szempontból különleges. Senki sem számított rá, hogy "a tetováló", aki - félelemből és féltésből - annyi évtizeden át hallgatott, egyszer csak előáll vele.
Azt hihetnénk, hogy Auschwitz-Birkenauról már mindent tudunk. Túlélők és elkövetők egyaránt vallottak róla. Tudjuk, hogy a "túlélésre kiválasztottak" egy fogoly asztala előtt sorakoztak, aki egy számsort tetovált az alkarjukr... 
Eredet ÚJ
Eredet
Dan Brown
Gabo Kiadó, 2018
Várható megjelenés:
2018.02.06
 

Webáruház készítés