Hírlevél
Termék részletek


Zsiványok Antológia Fumax

-10%
Zsiványok Antológia Fumax
5 795 Ft
Akció: 5 215 Ft
Kezdete: 2015.07.28   A készlet erejéig!
A kötet New York Times bestseller lett, ami elég ritka az antológiáknál. Persze ilyen impozáns szerzőlistával jó ha évtizedenként egyszer jelenik meg antológia, tehát nem meglepő a sikere.
Olyan történetekre vágyik, amelyek túlmutatnak az elcsépelt sablonokon? Akkor ne hagyja ki a New York Times bestseller-szerző George R. R. Martin és a többszörösen díjnyertes szerkesztő, Gardner Dozois kötetét!
Huszonegy eredeti, most először olvasható, igazi nehézsúlyú sztárszerző tollából származó írást vehet kezébe a Zsiványokkal, amelyben minden egyes novella újabb izgalmakat ígér meghökkentő csavarokkal és nyaktörő fordulatokkal. Maga George R. R. Martin egy eddig még ki nem adott, új Trónok harca novellával jelentkezik, amelyből A Tűz és Jég Dala világának talán legnagyobb gazemberét ismerhetjük meg.
Csatlakozzon az utazáshoz olyan írókkal, mint Gillian Flynn, Joe Abercrombie, Neil Gaiman, Patrick Rothfuss, Scott Lynch, Cherie Priest, Garth Nix, Steven Saylor vagy Connie Willis - nem is beszélve az irodalmi bűvészmutatványok többi mesteréről. Ezek a zsiványok nemcsak fosztogatnak, hanem gazdagabbá is teszik az olvasó szívét!Szerkesztő : Martin, George R. R.; Dozois, Gardner
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9786155514180
ISBN : 6155514180
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 864
Méret [mm] : 142 x 198 x 0
Tömeg [g] : 1 000
Webáruház készítés