Hírlevél
Termék részletek


Újjászületés King, Stephen Európa Könyvkiadó

-10%
Újjászületés King, Stephen Európa Könyvkiadó
4 290 Ft
Akció: 3 861 Ft
Kezdete: 2020.07.29   A készlet erejéig!
Jamie Morton hatéves, amikor új lelkész érkezik New England-i kisvárosukba. Charlie Jacobs a feleségét és a kisfiát is hozza magával. Mindenki szereti őket, Jamie pedig valósággal rajong a fiatal tiszteletesért, aki szórakoztató elektromos kísérletekkel teszi érdekesebbé a heti bibliaórákat. És hogy a titkos elektromosság mi mindenre használható, az akkor derül ki, amikor Jamie bátyja elveszti a hangját, Jacobs pedig egy általa kifejlesztett szerkezettel meggyógyítja.
Az idillnek egy autóbaleset vet véget: a lelkész elveszti a családját, és kifordul önmagából. Nemsokára el is bocsátják, és Jamie azt gondolja, soha többé nem fognak találkozni. Téved. És ahányszor csak útjuk keresztezi egymást, Jacobs a régi filmes zsargon szerint "a változás ügynökének" bizonyul.
A sikeres gitáros és a hajdani lelkipásztor nem szabadulhatnak egymástól. Az elektromos kísérletek egyre ijesztőbbek, Jamie pedig kénytelen közreműködni bennük. Jacobs az élet és a halál közti átjárót keresi. De mi lesz, ha megtalálja? És miért kap egyre sötétebb értelmet ez a titokzatos fogalom: újjászületés?

Stephen King sötét, megrázó regényt ad kezünkbe a függőségről, a fanatizmusról és arról, ami a lét túlsó partján várhat ránk.

Fordította: Dranka Anita

Eredeti cím : Revival
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789634051107
ISBN : 9634051107
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 384
Méret [mm] : 152 x 230 x 0
Tömeg [g] : 400
Webáruház készítés