Hírlevél
Termék részletek


UTÓPIATERVEZET / COVERT-ONE 10.

-10%
UTÓPIATERVEZET / COVERT-ONE 10.
3 999 Ft
Akció: 3 599 Ft
Kezdete: 2016.11.28   A készlet erejéig!
szerző: ROBERT LUDLUM, KYLE MILLS
kiadó: IPC KÖNYVKIADÓ
kiadás éve: 2016
súlya: 508 gramm
Dimenzió: 115 mm * 180 mm * 47 mm
Terjedelme: 672 oldal
ISBN: 9789636355562
  • Amikor a Dresner Industries piacra dobja Merge nevű eszközét, amely feleslegessé teszi a személyi számítógépeket és az okostelefonokat, a Covert-One-nak dolgozó Jon Smith ezredest bízzák meg a készülék katonai célú felhasználási lehetőségeinek felmérésével. Smith megállapítja, hogy a látásjavító funkció, a valós idejű harctéri gyakorlatok, a közel tökéletes lövészeti eredmények csupán kezdeti sikerei egy olyan technológiának, amely örökre megváltoztatja a hadviselést.
    Eközben Afganisztán hegyei közt Randi Russell CIA-ügynök egész falunyi lemészárolt afgán férfit talál, akik a Merge-eszközzel voltak felszerelve. Smith segítségével megpróbálja kinyomozni az ügyet, ám a háttérből munkájukat akadályozza egy titokzatos valaki, aki feltehetően a katonai hierarchia csúcsán helyezkedik el.
    Valóban olyan biztonságos a Merge, ahogy a megálmodója állítja? Miért akarja mindenáron titokban tartani a készülék fejlesztésének körülményeit a Pentagon? Smith és Randi eltökéli, hogy kiderítik az igazságot, még ha az életükkel is kell fizetni ezért.
  • Tömeg
    508 g/db
Webáruház készítés