Hírlevél
Termék részletek


Túlélő Palahniuk, Chuck Cartaphilus Könyvkiadó

-10%
Túlélő Palahniuk, Chuck Cartaphilus Könyvkiadó
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2015.07.31   A készlet erejéig!
A Túlélő Palahniuk harmadik regénye, eredetileg 1999-ben jelent meg. Többi művéhez hasonlóan ezt is szívesen sorolják az úgynevezett horror-szatíra műfajába. A szerző rajongói már jól ismerik az időben visszafelé haladó elbeszélői technikát - a Túlélő főhőse is így meséli el történetét egy repülőgép pilótafülkéjében a fekete doboznak, zuhanás közben.
Tender Branson egy öngyilkos szekta, a Krédó Egyház tagja. Abszurd vallási közösségében a civilizáció összes agyréme sűrítve jelenik meg: teljes beolvadás és totális magány. Szektája tömeges öngyilkossága után Branson magára maradva fejest ugrik a tömegkultúrába, ahol meglátják a benne rejlő spirituális lehetőséget. Hamis önéletrajzot írnak neki, átfazonírozzák és kiképezik televíziós prédikátorrá. Márkanév lesz, mint a vitaminok, az arcszeszek vagy az autók.
De a médiapörgésben hiába minden gyorsító, hangulatfokozó- és javító, a hírnév is hamar lankad, így a valóban természetfeletti képességekkel bíró, beszédes nevű Fertility jóslatait közvetíti a népnek. Ám egy jóslat bekövetkezte után a káosz magával sodorja mindkettőjüket. Nem várat soká magára a végkifejlet sem, a számos bizarr fordulatot követő gépeltérítés. Branson megkíméli az utasokat, megkegyelmez a pilótának, és azt várja, hogy a nyilvánosság szeme láttára térhessen meg az Úrhoz. Hacsak túl nem éli
 • Eredeti cím : Survivor
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632662961
  ISBN : 9632662961
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
  Oldalszám : 304
  Méret [mm] : 120 x 194 x 32
  Tömeg [g] : 350
 • Tömeg
  350 g/db
Webáruház készítés