Hírlevél
Termék részletek


Sánta kutya Egy élet Vámos Miklós Európa Könyvkiadó

-10%
Sánta kutya Egy élet Vámos Miklós Európa Könyvkiadó
3 490 Ft
Akció: 3 140 Ft
Kezdete: 2015.07.31   A készlet erejéig!
Aki megment egy embert, az megmenti az egész emberiséget, mondták a régiek. Aki megszeret egy asszonyt, az megszereti az egész asszonyiságot, mondom én. Férfitársam, a világ összes nőjébe kapaszkodsz, amikor az anyukádhoz bújsz, s ugyanilyen alapon a világ összes nőjével szerelmeskedsz, amikor azzal a kiválasztottal. Becsüld meg a lehetőséget. Sose feledd, hogy ők szülnek minket, ám amilyen pechesek, általában ők is temetnek el. Jól tesszük, ha komolyan vesszük őket. Ha figyelünk rájuk - nem úgy, ahogyan szoktunk, hanem úgy, ahogyan ők figyelnek ránk, meg a gyerekeinkre.
A Sánta kutya időutazás egy asszonyi sorsban, valamint a huszadik század magyar történelmében, amelyet olyan könnyedén felejtünk el, amilyen nehéz volt átélni. Kevés híján száz év története került ebbe a regénybe, nagy időugrásokkal, és a szándék szerint női szemmel.
Egy asszony élete mindig magában foglalja több férfi életét. Pasas(ok), férj(ek), fiúgyerek(ek). A nők már süldő lány korukban tudják, hogy a látszat ellenére rajtuk múlik minden. Amikor a férfiak egymásnak esnek, vetélkednek, háborúznak, a nőknek akkor is meg kell menteniük a világot. Nem mindig sikerül, hát legalább a családot. Ha az sem megy, a lélek tüzét s a reményt tartják életben, bármi áron.
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789630799096
  ISBN : 9630799096
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : cérnafűzött kötött, védőborítóval
  Oldalszám : 340
  Méret [mm] : 124 x 183 x 0
  Tömeg [g] : 400
Webáruház készítés