Hírlevél
Termék részletek


Rémálmok bazára King, Stephen Európa Könyvkiadó

-10%
Rémálmok bazára King, Stephen Európa Könyvkiadó
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2020.07.29   A készlet erejéig!
Harmincöt évvel az Éjszakai műszak című novelláskötete után a hátborzongató történetek nagymestere új elbeszélés gyűjteménnyel lepte meg Hűséges Olvasóit.
A Rémálmok bazára húsz, kötetben korábban nem közölt történetet tartalmaz, s King mindegyikhez rövid bevezetőt írt, amelyben feltárja az írások születésének körülményeit és a maga személyes motivációit.

A történetek között izgalmas kapcsolatok, közös vonások fedezhetők fel: erkölcs, utóélet, bűntudat, mit tennénk másként, ha a jövőbe látnánk vagy éppen kijavíthatnánk a múltban elkövetett hibáinkat. Némelyik novella szereplője az élete végéhez közeledve felidézi bűneit és vétkeit; mások ráébrednek, hogy természetfeletti képességekkel rendelkeznek; és vannak, akik vesztükre egyenesen az ördöggel paktálnak.

King kirakodóvásárában igazán változatos a kínálat - egy autónak látszó szörny (a la Christine), egy ember, aki gyászjelentésekkel gyilkol, egy e-könyv-olvasó, amely párhuzamos világokra nyit ablakot, és persze az örök favorit, az emberiség végpusztulása... Minden olvasó megtalálhatja itt a maga kedvencét - de a szerző figyelmeztet, hogy a portékáját óvatosan kell kezelni, mert "a legjobbaknak foguk van".Eredeti cím : The Bazaar of Bad Dreams
Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789634053491
ISBN : 9634053491
Megjelenés : 2016.
Kötésmód : ragasztott kartonált
Oldalszám : 736
Méret [mm] : 122 x 200 x 0
Tömeg [g] : 800
Webáruház készítés