Kategóriák
Hírlevél
Termék részletek


Neptunus fia Az Olimposz hősei 2. rész Riordan, Rick Könyvmolyképző Kiadó Cool Selection - Kaméleon könyvek

-10%
Neptunus fia Az Olimposz hősei 2. rész Riordan, Rick Könyvmolyképző Kiadó Cool Selection - Kaméleon könyvek
2 999 Ft
Akció: 2 699 Ft
Kezdete: 2018.06.27   A készlet erejéig!
Percy teljesen össze van zavarodva.
Hosszú álmából felébredve a nevén kívül nem emlékszik semmire. Nagy nehezen mégis sikerül eljutnia egy félvéreknek fenntartott ismeretlen táborba. A múltjából csak egyetlen másik nevet és egyetlen arcot tud előbányászni: Annabeth-ét.
Hazelnek halottnak kéne lennie. Az első életét alaposan elrontotta. és a világ veszélybe került egykori ballépése miatt. Most nem kíván mást, mint hogy messzire vágtathasson a gondok elől az álmában látott csődörön.
Frank egy rakás szerencsétlenség. Nagyanyja szerint hősök leszármazottja, de Frank ebből semmit sem érez. Ormótlan medvének érzi magát, különösen legkedvesebb barátja, Hazel közelében, akiben teljes mértékig megbízik. Olyannyira, hogy legféltettebb titkát is rábízza.
Mindhármuknak köze van a titokzatos Hetedik Próféciához.

Az Olimposz Hősei-sorozat második, lélegzetelállítóan akciódús története a "másik" tábortól egészen az istenek háta mögötti földig, Alaszkáig ível.
Útközben új félistenekkel ismerkedhetünk meg, félelmetes szörnyek, különös lények bukkannak fel és segítik, vagy éppenséggel veszélyeztetik a legújabb küldetés kimenetelét.Nyelv : magyar
Áfa kulcs : 5%
EAN : 9789633992876
ISBN : 9633992876
Megjelenés : 2015.
Kötésmód : cérnafűzött kötött
Oldalszám : 488
Méret [mm] : 0 x 0 x 0
Tömeg [g] : 500
Webáruház készítés