Hírlevél
Termék részletek


Győztesek Steel, Danielle Maecenas Könyvkiadó

-10%
 Győztesek Steel, Danielle Maecenas Könyvkiadó
1 990 Ft
Akció: 1 790 Ft
Kezdete: 2014.04.23   A készlet erejéig!
A 17 éves Lily Thomas tehetséges, ambiciózus síversenyző, akit olimpiai aranyéremre is esélyesnek tartanak. Élete azonban egy tragikus baleset következtében végzetes fordulatot vesz: a fiatal lány tolókocsiba kényszerül. Édesapja, a lányát tizennégy éve egyedül nevelő Bill úgy érzi, sohasem lesz képes túllépni a Lilyt ért tragédián. A diagnózisért az operációt végző idegsebészt hibáztatja, nem is sejtve, hogy a műtét éjszakáján dr. Jessie Matthewst is kegyetlen csapás éri: elveszti férjét, és egyedül marad négy iskolás gyerekével.
Bill rég nem látott barátjával, Joe-val osztja meg a fájdalmát, akinek az élete ugyancsak romokban hever: felesége elhagyta, pénzügyi karrierje megbicsaklott. Az egzisztenciális gondokkal is küszködő Jessie doktornő is szorosabbra fűzi barátságát egykori kolléganőjével, a mellrákból nemrég felépült Carole-lal, akinek testén-lelkén mély sebeket hagyott a betegsége. Az osztálytársai pálfordulásán kesergő Lily pedig új barátra lel Teddy személyében, aki súlyos gerincsérülése ellenére művészi pályáról álmodik.
Összeomlott élete romjain hat ember küzd, hogy változtatni tudjon a sorsán. És amikor Bill a lánya bátorsága előtti tisztelgésként egy különleges rehabilitációs intézet építésébe fog, nem csak ők hatan találnak rá a kiútra...
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789632032689
  ISBN : 9632032689
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 336
  Méret [mm] : 120 x 200 x 0
  Tömeg [g] : 400
Webáruház készítés