Hírlevél
Termék részletek


Futu.re Glukhovsky, Dmitry Európa Könyvkiadó

-10%
Futu.re Glukhovsky, Dmitry Európa Könyvkiadó
3 990 Ft
Akció: 3 590 Ft
Kezdete: 2015.07.28   A készlet erejéig!
A Metró-regények világhírű szerzője, a Metró-univerzum megálmodója új sci-fijében újból lenyűgöző és félelmetes fantáziavilágot teremtett meg.
Egy olyan jövőben járunk, ahol századokkal korábban felfedezték a halhatatlanság szérumát. Amerikában csak a leggazdagabbak juthatnak hozzá, Oroszországban csak a politikai elit, Európában viszont alanyi jogon jár a halhatatlanság mindenkinek. Az iszonyatosan túlnépesedett Európában az emberek gigantikus tornyokban élnek, és a halhatatlanságért cserébe le kell mondaniuk arról, hogy gyerekük legyen. A törvény ellen titokban vétkezőket a rendszer elit kommandója keresi - melynek a regény főhőse is a tagja. Ő azonban egy nagy szerelem hatására szembefordul a törvénnyel és a hatalommal, és ezzel fergeteges thriller veszi kezdetét...

Dmitry Glukhovsky a Metró-regények világhírű szerzője, könyvei több tucat országban, sok millió példányban jelentek meg. Írt már izgalmas történelmi regényt (Szürkület) és az orosz társadalmat kegyetlen iróniával ábrázoló elbeszéléseket (Orosz népellenes mesék). Új könyve olyan sci-fi, amely a Metró-sorozat rajongóinak sem okoz majd csalódást: lenyűgöző fantáziával megalkotott regényvilág, fergeteges sztori, tömérdek akció - s mind emögött mindvégig érezni a szerző mély, gyötrelmes vívódását is az örök, nagy kérdésről: mi végre vagyunk a földön?

Fordította: Földeák Iván
 • Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789630799409
  ISBN : 9630799409
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : ragasztott kartonált
  Oldalszám : 608
  Méret [mm] : 152 x 230 x 0
  Tömeg [g] : 700
Webáruház készítés