Hírlevél
Termék részletek


Bolondok hercege A vörös királynő háborúja trilógia 1. kötet Lawrence, Mark Fumax

-8%
Bolondok hercege A vörös királynő háborúja trilógia 1. kötet Lawrence, Mark Fumax
3 995 Ft
Akció: 3 695 Ft
Kezdete: 2015.07.28   A készlet erejéig!
Mark Lawrence Széthullott birodalom trilógiája kiemelkedő siker lett Magyarországon, és úgy néz ki a népszerűsége tartós lesz, a Tövisek Császára időközben megnyerte a Gemmell-díjat is.. Erre az új könyvére is óriási az előzetes érdeklődés, vélhetően ez lesz az őszi szezon legjelentősebb epikus fantasy megjelenése itthon.

Mark Lawrence egy újabb trilógia erejéig visszatér a Széthullott Birodalomba, hogy ezúttal egy kevésbé ambiciózus hercegről regéljen...
A vörös királynő öreg már, de a Széthullott Birodalom királyai így is mindenki másnál jobban tartanak tőle. Legfélelmetesebb fegyvere a titokzatos Néma Nővér, akit senki sem láthat, de a nevét rettegve emlegetik.A királynő unokája, a gyáva és részeges nőcsábász, emellett szenvedélyes szerencsejátékos Jalan Kendeth herceg mindössze tizedik az öröklési sorrendben, ám tökéletesen elégedett jelentéktelen szerepével.A Néma Nővér által állított halálcsapdából megmenekülve sorsa összefonódik Snorri ver Snagasonéval, az ádáz viking harcoséval. Hogy megtörjék a kettejüket egymáshoz béklyózó varázst, útnak indulnak a Széthullott Birodalmon át a jeges észak felé. A Holt Király bérencei elől menekülve számtalan veszéllyel, készséges nőkkel, Skilfarral, a jégboszorkával, sőt, még egy Jorg Ancrath nevű jöttment herceggel és bandájával is találkoznak.Ám Jalan csak egyetlen dologra vágyik: szabadulni Snorritól, mielőtt a viking óriás küldetése sikerrel jár, és végre farkasszemet nézhet ellenségeivel a Fekete Erődben, a Metsző Jég peremén.
A regényt a szerző előző műveihez hasonlóan a neves műfordító Gy. Horváth László (Gépnarancs, A hobbit, Pi élete, stb.) ültette át magyar nyelvre.
"Mark Lawrence a legjobb dolog, ami a fantasy műfajjal történt az utóbbi években." (Peter V. Brett, New York Times bestseller szerző)
 • Eredeti cím : Prince of fools (Red Queen's war trilogy)
  Nyelv : magyar
  Áfa kulcs : 5%
  EAN : 9789639861848
  ISBN : 9639861848
  Megjelenés : 2014.
  Kötésmód : cérnafűzött kötött
  Oldalszám : 408
  Méret [mm] : 142 x 198 x 0
  Tömeg [g] : 450
Webáruház készítés